Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 juli 2015

Tweede Kamer renovatie: bouwmaffia voorzien van extra lobbyorganisatie...... De brandweer!!!

Oké het was al besloten, de Tweede Kamer die nog geen 25 jaar geleden een gigantische dure renovatie en nieuwbouw kreeg, moet na die tijd en een onnoemelijk bedrag aan onderhoudskosten, sinds diezelfde tijd, een zo'n grondige renovatie ondergaan, dat het gebouw eigenlijk leeg moet*. Natuurlijk is dat allemaal niet nodig, de boel wordt zwaar overdreven en er wordt onnodig veel geld uitgegeven aan de bouwmaffia, die goed wordt vertegenwoordigd met lobbyisten politici uit de Tweede Kamer, niet in de laatste plaats door VVD oplichter en Kamervoorzitter van Miltenburg, die geen gelegenheid onbenut laat, om aan te dringen op een snelle, grote renovatie.

Blijkbaar moest er wat meer stoom op de ketel, dus gisteren liet de brandweer plotsklaps weten, dat het Tweede Kamergebouw brandgevaarlijk is........ Zoiets gaat niet van de ene dag op de andere, dus behoorlijk vreemd, dat de brandweer met deze waarschuwing komt...... Kortom de brandweer loopt ook al te lobbyen voor de bouwmaffia.....

De enorme VVD kloothommel Elias maakte het nog bonter, hij liet gisteren weten, dat het Tweede Kamergebouw met touwtjes en plakband aan elkaar hangt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat Elias een grote fantast is, wisten we al, maar een dergelijke zo makkelijk te doorgronden leugen, is zelfs voor hem een uitzondering!! Dat de VVD een lobby partij voor ondernemend Nederland is, is en was allang geen geheim meer, dus de praatjes van Elias kan je dan ook niet anders zien, als een voorzetje op veel grotere renovatiekosten, dan het tot nu toe begrootte bedrag, zoals met Huis ten Bosch**, waar Rutte tussen neus en lippen door, vorige week halfbakken zijn excuus aanbood, daar de renovatie een gigantisch stuk hoger uitviel........ Het wachten is op eenzelfde verklaring over het Tweede Kamergebouw!! Ach het gaat toch maar om belastinggeld, bij tekorten leent Rutte 2 gewoon extra en laat de onderlaag daarvoor bloeden!!

Zoals ik al eerder betoogde: er dient onmiddellijk een strafrechtelijk onderzoek ingesteld te worden, naar de achterlijke kostbare renovatie van het Kamergebouw begin 90er jaren. Immers hoe is het mogelijk, dat dit gebouw nu zelfs brandgevaarlijk wordt genoemd en superlul Elias durft te zeggen, dat het met plakband en touwtjes aan elkaar hangt?? Mocht uit dit onderzoek blijken, dat de voorziene  renovatie helemaal niet nodig is, dienen de lobbyisten voor hun leugens vervolgd te worden!!

* Zie: 'Ton Elias: groot onderhoud Tweede Kamer 'is nodig', maarrrr.......'

** Zie: 'Koningshuis zit dermate in de financiële problemen, dat het echt geen cent belasting kan betalen.............'

Zie ook: 'Brandweer Den Haag lobbyt voor bouwmaffia en CDA (al eten die laatste twee van 't zelfde bord...)........'

       en: 'PvdA tegen verspilling belastinggeld wat betreft peperdure renovatie Binnenhof.....'

Voor meer berichten over peperdure renovaties en lobby t.b.v. de bouwmaffia, klik op de labels: renovatie, bouwmaffia en/of lobbyisten, onder dit bericht. Voor meer berichten met VVD autodidikzak en oplichter Elias, klik op dat label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten