Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 april 2015

Ton Elias: groot onderhoud Tweede Kamer 'is nodig', maarrrr.......

De autodidikzak van de VVD, groothufter Elias is 'onderdeel' (een loodzwaar-) van de 'bouwbegeleidingscommissie Tweede Kamer' en als zodanig vond zijne zwaarlijvigheid het nodig de media te zoeken, hij was het laatste jaar immers al veel te weinig te horen of te zien op de landelijke radio en tv. Elias wil een rem op de renovatie, maar staat wel achter de ingrijpende 'verbouwing'* van het gebouw, want: 'je moet er niet aan denken, dat er wat gebeurt, wat voorkomen had kunnen worden...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja,beste lezer, de Tweede Kamer staat op instorten, 't is maar dat u dat als simpele belastingbetaler weet!!

Welnu Elias, dan weet ik het beter gemaakt: vraag een parlementaire enquête aan, die een grondig onderzoek gaat doen naar de laatste ingrijpende renovatie van de Tweede Kamer, nog maar net iets meer dan 20 jaar geleden. hoe is 't in godsnaam mogelijk, dat die peperdure verbouwing zo slecht is gedaan, dat er nu alweer een peperdure verbouwing/renovatie nodig is. Sterker nog als je de woorden van Elias goed beluistert, is die renovatie zo slecht gedaan, dat deze opnieuw ter hand moet worden genomen!!

Dit alles terwijl een groot aantal huurders niet eens dubbelglas heeft, eenzelfde groot deel van de huurders, leeft: tegen, op of onder de armoedegrens, die worden dus ook nog eens geconfronteerd met een veel hoger energieverbruik, dan de bewoners van een goed geïsoleerde woning. Moet u nagaan, die mensen krijgen daarnaast de ene grote huurverhoging na de andere voor hun kiezen. Ondanks de huurtoeslag, betalen deze huurders vele euro's meer per maand, terwijl ze letterlijk geen cent meer kunnen missen en dat ook nog eens voor een slecht geïsoleerde woning!!! Je moet je ogen weer uit je kop schamen, dat je Nederlander bent!!!

Overigens is er ook nog een 'stuurgroep renovatie Tweede kamer', die wordt geleid door CDA dingdong leeghoofd Spies. Wat de vraag oproept, hoeveel belastinggeld er nu al is verspild, terwijl er nog geen muur van de Tweede Kamer is 'gestut', ook dat zal wel niet weinig zijn.........

Godverdomme weer een paar honderd miljoen door het putje, want reken maar dat dit de kosten voor de renovatie van de Tweede Kamer zullen zijn!!!

Voor meer berichten over VVD oliebol Elias, of CDA blundertrut Spies, klik op het label met hun naam, onder dit bericht.

*  Tekenend die aanduiding, het zou om een renovatie gaan, maar blijkbaar heeft men andere plannen.......

Zie ook: 'Tweede Kamer (en Binnenhof) na amper 23 jaar alweer uitgewoond........'

       en: 'Tweede Kamer renovatie: bouwmaffia voorzien van extra lobbyorganisatie...... De brandweer!!!'

      en: 'PvdA tegen verspilling belastinggeld wat betreft peperdure renovatie Binnenhof.....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten