Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 december 2014

Wilna Wind wil niet de hele eigen bijdrage afschaffen........

Wilna Wind, voorzitter van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie, gaf gistermiddag in BNR's Topic een 'deskundige' inleiding, als deskundige lobbyist voor instellingen en organisaties, maar niet voor de Nederlandse zorgconsument..... Hierin stelde zij niet tegen een eigen bijdrage voor de zorgpolis te zijn!!!!!!!! Volgens de ontiegelijke kuttekop zijn de zorgkosten daar te hoog voor, 'de kosten moeten begrensd worden.......' Godverdomme!!! Zij zou als vertegenwoordiger van de 'zorgconsument' helemaal tegen die smerige bijdrage moeten zijn..... Wind zou eens een keer naar de echte zorgkosten opdrijvers moeten kijken, topsalarissen, peperdure designziekenhuizen, een medicijnprijs, die nog steeds 75% te hoog is, datzelfde geldt in mindere mate voor de medische apparatuur, om nog maar te zwijgen over de zorgverzekeraars, die zelf een flink deel van de zorgtaart opvreten, met hun al even bijzonder dure kantoren, topsalarissen, uitgave van een tijdschrift, dit nog naast de jaarlijkse campagne voor het trekken van klanten, waar men daar een gigantisch kapitaal voor neertelt........

Wind leidt een organisatie, die voor het belang van de burgers zou moeten vechten, terwijl ze het tegenovergestelde doet, waarschijnlijk hoopt ze op een later moment, een 'mooie' functie te kunnen vervullen bij een farmaceut, of zorgverzekeraar, of ziekenhuis...... Ook is het niet uitgesloten, dat ze t.z.t. een mooie vergoeding ontvangt voor haar goede lobbywerk..... Heeft Wind daarnaast aandelen in de farmaceutische industrie en/of fabrieken van medische apparaten? Benieuwd wat de trut 'verdient', dat zal niet weinig zijn, trouwens wie betaalt deze totale wanprestatie???

Dat ze een berg verdient is wel duidelijk, rekening houden met de meer dan 4 miljoen Nederlanders, die tegen, op, of onder de armoedegrens leven is er niet bij, zij kunnen de eigen bijdrage niet betalen en velen uit die groep mijden de zorg al om die reden...... Ze durfde godverdomme te zeggen, dat ze niet wist, of dat zo was, ondanks dat ze die verhalen wel gehoord had!!! Hé tyfuswijf, als je je werk t.b.v. de zorgconsument had gedaan, had je alleen om die reden allang bij het kabinet aan de bel getrokken. Dat je dit niet weet, is het zoveelste bewijs, dat je een ordinaire lobbyist van het bedrijfsleven bent, kortom je hele functie is gebaseerd op leugens!!!

Zie ook: ''Vrije artskeuze' aan het eind van het jaar onzeker........'

Voor meer berichten, over deze enorme oplichter, klik op haar naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten