Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 december 2014

'Vrije artskeuze' aan het eind van het jaar onzeker........

De ziekenhuizen krijgen van de zorgverzekeraars een vastgesteld bedrag per jaar, voor de behandeling van hun patiënten. Als dat budget op is, kan uw verzekeraar doodleuk eisen, dat u naar een ander ziekenhuis moet, dat zij dan voor u aanwijzen!! De NRC meldde dit gisteren en dat kwam ze op een reprimande van BNR en de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) te staan. De NRC waarschuwde, dat het kan gebeuren, dat u tegen het eind van het jaar, vanaf nu dus, geconfronteerd kan worden, met een verwijzing naar een ander ziekenhuis, dan het ziekenhuis, waar u een behandeling op stapel had staan. Door dit meer dan achterlijke systeem hebben de zorgverzekeraars nog meer zeggenschap in de zorg gekregen.....

Dit jaar zou dit ondervangen zijn, daar de zorgverzekeraars dit in de contracten van 2014 hebben opgenomen....... Mag u raden hoeveel mensen dat hebben gelezen! Met andere woorden, uw overheid heeft de vrije keus van het ziekenhuis al weggeven aan de topgraaiers die zich zorgverzekeraars noemen, waar ik wel bij zeg, dat er waarschijnlijk een paar kleine zorgverzekeraars over zijn, die dit niet in hun polis hebben opgenomen.

Er werd gerefereerd aan het Radbout academisch ziekenhuis in Nijmegen, vorig jaar, toen zij patiënten van Achmea moesten weigeren. Bij BNR had de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie van grootgraaier Wilna Wind gereageerd en volgens deze lobby organisatie voor de farmaceuten, fabrikanten van medische apparatuur, de top in de zorg en de zorgverzekeraars, valt het allemaal heel erg mee, letterlijke quote: 'stemmingmakerij van de NRC....' Moet u nagaan, eigenlijk wordt hier dus ook de keus voor een (ziekenhuis)arts beperkt en de NPCF vindt dit geen probleem, de NPCF zou uw belangen moeten behartigen, schande!!!
Zie wat die belangenverstrengeling ook: 'Wilna Wind wil niet de hele eigen bijdrage afschaffen........'
 En: 'Suïcidecijfer 2013 alweer hoger en dat ligt aan...... ons!!!'

Voor meer berichten over Wind en haar organisatie, klik op haar naam, onder dit bericht..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten