Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 september 2014

Brekend nieuws!!! Samsom bakt nu zelfs z'n leugens van te voren!!!

Gisteren was PvdA nationale volksverlakker nr. één in 2012, Samsom te gast in Buitenhof, hij durfde nu wel, het makke schaap presenteerde (niet dat de andere presentatoren beter zijn, maar toch, voor Samsom....) Vandaar dat het makke schaap niets vroeg over de uitlating van Rutte, die een nieuwe kerncentrale niet uitsluit in Nederland, daar we hier een 'geliberaliseerde energiemarkt' hebben.... Uiteraard al helemaal niets over de klimaatmarsen die gisteren in Nederland werden gehouden, waarom zou je daar deze PvdA volksverlakker, die ooit voor Greenpeace werkte, mee lastig vallen, als je mede voor de PvdA propagandamachine VARA werkt..........???

Heel begaan, alsof hij de oppositieleider in de Kamer is, lulde deze enorme oplichter, het gore beleid goed, dat zijn partij in Rutte 2 uitvoert, een beleid dat mede op initiatief van Samsom zelf werd samengesteld...... Zo maakt hij zich ongerust, over de onzekerheid die is ontstaan in het land en met name de ongerustheid bij ouderen, over de veranderingen in de (ouderen-) zorg. Hoewel hij stelt dat iedereen van 'die staatszorg af wil.....' Dat 'iedereen' is al gelul, maar waarom wil een groot deel van de Nederlanders, daar 'nu vanaf?' Juist! Vanwege de leugens en het angstzaaien, losgelaten op de bevolking door Samsom, andere Kamerleden en het waardeloze afbraakkabinet Rutte!! Neem alleen al de AWBZ die niet meer betaald zou kunnen worden, terwijl de opvolgende kabinetten (inclusief Rutte 2), de AWBZ pot leeg roofden...... Maar niet alleen de onzekerheid bij ouderen, ook die bij de zorgmedewerkers, als die in de thuiszorg...... De wortellul zei het nog net niet letterlijk, maar eigenlijk legde hij de schuld daarvoor bij zijn partijgenoot Asscher, Samsom stelde dat hier veel eerder op gereageerd had moeten worden, daar Asscher nu nog maar 1 week de tijd zou hebben, om hier iets aan te doen. Meteen daarop verontschuldigde Samsom zijn partijgenoot, de disfunctionerende volksverlakker Asscher, met de woorden, dat 'dit door omstandigheden' kwam. Het presentatieschaap, was zo dom om niet te vragen, wat die omstandigheden dan zijn (ze werkt zoals gezegd deels voor de VARA.....). Zullen we wedden, dat Samsom op die vraag, het neerstorten van vlucht MH17 had genoemd, en de verdere perikelen, in de door het westen opgezette opstand en de daarop volgende staatsgreep in Oekraïne (o.a. met 4 miljard dollar van de VS, plus trainingen natuurlijk, de CIA heeft hier meer dan genoeg ervaring mee en weet wel hoe je een opstand moet regelen en gebruiken voor een staatsgreep).

Terug naar Samsom, hij had dus zelf veel eerder aan de 'onzekere zorgbel' moeten trekken, immers hij wilde na de coalitievorming met de VVD, in de Kamer blijven, 'om het kabinet kritisch te kunnen volgen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Samsom had het gore lef, nu de loftrompet te steken, over het leegtrekken van de sociale werkplaatsen en kwam met een lam voorbeeld, van een minder begaafde, die nu heel blij in een supermarkt werkt....... Weet u nog wat hij op 22 maart 2012 op het Malieveld durfde te zeggen?* Hier de letterlijke weergave: "Mark jij pakt de mensen hun kansen af en dat maakt mij razend" en: "Als ik ooit één moment twijfelde waarom ik ben opgegaan voor de partijleider van de PvdA, jullie zijn mijn bewijs. Ik ga voor jullie strijden, die wet gaat van tafel, het kabinet gaat weg en in ieder geval zorgen we ervoor dat jullie je werk houden.” 

'Het gaat niet om de veranderingen in de zorg, de verpleegkundige komt kijken wat u nodig heeft en kijkt wat de buurt kan doen', aldus Samsom....... ha! ha! ha! ha! Nou dan mag die verpleegkundige wel een heel team meenemen, wat zeg ik, een zorgcentrum in de wijk inrichten, kan daar meteen, de wijkagent en de GGZ verpleegkundige plaats nemen (door alle bezuinigingen op de GGZ maakt de politie overuren), die Aalbersberg van de Nationale Politie in de wijk wil hebben...... ha! ha! ha! ha! ha! Net als bij andere oplichters, die achter de grote bezuinigingen op de zorg zijn, doet Samsom net, alsof de zorg erop vooruit gaat met deze bezuinigingen...... Wat dat waard is blijkt wel uit de bezuinigingen op de GGZ, zie voorgaande link.....

Als we de zorg toegankelijk willen houden (een heel smerig zinnetje, immers 'niet toegankelijk', betekent, wel toegankelijk voor de welgestelden, alsof er nu al geen tweedeling in de zorg is....), moeten er zaken veranderen, aldus PvdA oplichter Samsom..... Ja hè Samsom, zoals stoppen met stelen uit de AWBZ pot, door de opvolgende kabinetten, inclusief Rutte 2!!!

'We' (Rutte 2) kiezen voor banen, aldus volksverlakker Samsom; nou dat hebben we gemerkt, onder Rutte 2, is de werkloosheid opgelopen naar 1,3 miljoen. Dat is bij benadering het echte cijfer, inclusief bijstandsgerechtigden en mensen, die vanwege hun partner geen recht hebben op een WW uitkering, ook al werkten ze al dertig jaar 'fulltime'...........

* Zie: 'Samsom loog de werknemers van de sociale werkplaatsen voor'
    en: 'Samsom: "Wij kozen voor de moeilijke weg..." ha! ha! ha! ha! ha! Zo, nu weet u meteen waarom u werkloos thuiszit!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten