Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 april 2014

Wilma Mansveld blijft voor afschaffing statiegeld

Hare PvdA 'groenheid' Mansveld, heeft laten weten, dat zij vooralsnog vasthoudt aan het besluit, het statiegeld af te schaffen...... Dit naar aanleiding van het onderzoek, dat eerdere onderzoeksresultaten naar de prullenbak verwijst, eerdere onderzoeksresultaten waaruit zou blijken, dat inzameling van flessen met statiegeld, ontzettend duur is en de winst voor het milieu maar gering is. De PvdA heeft trouwens al eerder gezegd, dat wanneer een proef met inzameling van plastic flessen mislukt, een proef die als ik mij niet vergis, de komende zomer zal plaatsvinden, de PvdA voor behoud van het statiegeldsysteem is.

Mansveld en de PvdA fietsen waarschijnlijk niet, hoewel rollatorslet Klijnsma op een tandem met
'chauffeur' fietste, in de tijd, dat zij wethouder in Den Haag mocht spelen, maar ja, die ziet niets en is amper serieus te nemen. Als de PvdA'ers eens wat vaker zouden fietsen, ook buiten de stad, zouden ze versteld staan van de grote hoeveelheid kleine plasticflessen, die langs de straat of in de berm liggen. Dat zie je trouwens ook in de stad, daarvoor hoeft de PvdA alleen maar contact op te nemen, met de vrijwillig verplichte straatvegers en chauffeurs van bezemwagens*....

Maar nee, de PvdA die zich zo vaak op de borst klopt, vanwege het 'duurzame bewustzijn', is middels huppeltrut Mansveld vooralsnog tegen het terugdraaien van de afschaffing van het statiegeld en wil een volkomen overbodige proef afwachten, schandalig en belachelijk!!!

Zie ook: 'Statiegeld: zelfs 94% van de Nederlandse gemeenten is voor handhaving'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten