Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 december 2013

Max van Weezel, is o.a. 'journalist', maar wel tegen onafhankelijke journalistiek en vindt het op grote schaal schenden van de privacy, een normale zaak,

Vorige week maandag zat  de presentator van het journalistieke onderzoeksprogramma Argos, van Weezel, in het mega-foute Media Forum van de NCRV, waarom van Weezel nog steeds Argos mag presenteren, mag god, weten, want keer op keer geeft deze kwezel aan, dat hij zo ongeveer elke autoriteit verdedigt, hoe fout die ook bezig is.

Het begon dit keer met de grote fout, die NRC beging, door een nep persbericht over de eigenaar van CoolCat te plaatsen, na een grondige controle van één telefoontje, terwijl de krant er prat op gaat, dat het alles driedubbel controleert. Daar had de presentator van Argos geen moeite mee, de NRC staat onder druk en ach dan kan zo iets gebeuren, aldus van Weezel, die zich godbetert ook nog uit durft te geven voor journalist....... ha! ha! ha! ha! ha! Daarna nam hij het op voor de AIVD en de grote schendingen van de privacy, let op:

Van Weezel heeft medelijden met de AIVD, die door het uitlekken van informatie over de kwalijke rol van de geheime diensten, zo ongeveer de schuld voor de moord op van Gogh in de schoenen geschoven krijgt......
De claims van de AIVD, dat zij met het vele tappen 'zaken' (aanslagen) hebben voorkomen: 'Ja, dat kunnen we natuurlijk niet weten', zei van Weezel vanuit zijn grote 'wijsheid', 'maar infiltratie op het net voorkomt aanslagen', zo vervolgde dit enorme leeghoofd, als was het een wet van Meden en Perzen......... ' Mensen in een kraakpand, of actiegroepen kunnen worden gechanteerd om mee te werken (met de AIVD), ja dat kan eigenlijk niet', zei van Weezel, 'maar ja dat gebeurt nu eenmaal, zoals bij de Olympische Spelen in China, logisch dat de AIVD dan bijvoorbeeld journalisten gebruikt, AIVD'ers vallen meteen op......' Hij moet z'n ogen uit z'n vette kop schamen, dat hij dit normaal vindt, een beetje journalist zou over de rooie gaan en niet te weinig!!!! Nogmaals deze enorme flapdrol durft zich journalist te noemen, terwijl hij het normaal vindt, dat de onafhankelijkheid van journalisten wordt aangetast!!!

Hoe zit het mensen, ben ik de enige die dit opvalt? Het is bepaald niet de eerste keer, dat deze dikzak met 100 uit de bocht vliegt! Godverdomme deze lul moet onmiddellijk elke studio en redactie van welk mediaorgaan dan ook, uitgeschopt worden, jezus wat een enorme lul!!!!

Zie ook mijn latere bericht van deze dag, betreffende de over een enorme drol getilde zak Verlind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten