Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 oktober 2017

Spanje denkt met fascistisch geweld de roep om onafhankelijkheid van Catalonië de kop in te kunnen drukken.......

Er werd gisteren tijdens het Catalaanse referendum voor onafhankelijkheid, een ongelofelijk staaltje dictatoriaal Spaans geweld opgevoerd......... Met veel geweld onder de regie van de fascistische Guardia Civil, probeerde men het referendum onmogelijk te maken..... Barbaars geweld tegen vreedzame betogers..........Volgens zeggen zijn er zelfs zwaargewonden gevallen door dit geweld tegen vreedzame demonstranten........

Eindelijk is de EU wakker geworden, lullig dat dit pas gebeurt na veel geweld en sensatie op radio, tv en het internet............. Lullig ook, dat men nu (internationaal) m.n. wijst op de lage opkomst voor dit referendum..... Vreemd hè, die lage opkomst?? Vreemd dat mensen niet naar de stembus durfden te gaan, nadat de Spaanse overheid de laatste weken niet anders heeft gedaan dan geweld aankondigen, mochten de Catalanen ter stembus trekken..........

Zoals al vaker op deze plek gesteld: met deze manier van handelen bereikt de Spaanse overheid het tegenovergestelde, juist dit schunnige geweld zal een groot aantal Catalanen overhalen zich voor onafhankelijkheid in te zetten en zelfs tegenstanders in het kamp van de voorstanders te trekken.......

Vanmorgen na 9.30 u.op Radio1 de aankondiging van Standpunt NL door hufter Kockelman. Ook hij wees als eerste op de lage opkomst, zonder alle bedreigingen van de Spaanse overheid te noemen......

Te gast in de uitzending Robert van de Roer, 'diplomatiek deskundige' (ha! ha! ha!) en zoals verwacht, deze 'deskundige' mengde zich in het koor van wolven, die wijst op de lage opkomst in Catalonië, niet representatief........ Volgens van de Roer 'komt dit allemaal verkeerd uit....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het continu hameren op de onrechtmatigheid van het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum (door de premier van Catalonië, Puigdemont bepleit), slaat volgens een inbeller nergens op. Hij wijst op de evolutie in een groot aantal zaken, bijvoorbeeld scheiding. Scheiden was in lang vervlogen tijden zelfs verboden, nu is dit de normaalste zaak van de wereld (jammer genoeg nog lang niet op de hele wereld..). Vandaar dat deze inbeller terecht stelde, dat Spanje feodaal bezig is. Tijdens de paar minuten dat de luisteraar mocht reageren, vond Kockelman het nodig nog even te melden, dat hijzelf ook heeft gesteld er te weinig stemmers waren om het referendum representatief te noemen........

Als klap op de vuurpijl had Kockelman naast EU-lobbyst van de Roer, ook CDA bedrijven- en EU-lobbyist Knapen in de uitzending, het zal u niet verbazen, dat Knapen het volledig met de Spaanse overheid eens is en het referendum volkomen onwettig noemde........

Rutte liet vanmorgen weten dat Spanje in haar recht staat (met het tegenhouden van het referendum), alleen de manier waarop is 'een beetje ongelukkig', wat hij vertaalde in: niet zo netjes....... Nogmaals wat is er rechtmatig aan om tegen de wil van het volk in te gaan?? Waarom heeft Spanje niet ver voor het referendum geprobeerd de bevolking via een campagne te overtuigen zich niet af te scheiden?? Waarom hebben Rutte en andere EU leiders, inclusief de EU zelf, geen zware kritiek geuit op de Spaanse regering?? Immers het geweld van gisteren 'kwam bepaald niet uit de lucht vallen' dat heeft de Spaanse overheid de laatste weken immers keer op keer aangekondigd!!

Het volgende bericht over het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum, kwam ik gisteravond tegen op Anti-Media, daarin een aantal foto's:

16 Horrific Scenes That Prove All Hell Is Breaking Loose in Spain Right Now


October 1, 2017 at 11:27 am
Written by Aaron Nelson

(ANTIMEDIAIt has been a very long day in Spain, and it is not over yet. At least 465 people attempting to vote were injured on Sunday by Spanish police trying to prevent Catalonia’s independence referendum.

Violent clashes between Catalans and the Spanish police have led to 216 people injured in Barcelona, 80 in Girona, 64 in Lleida, 53 in Terres de l’Ebre, 27 in Catalunya central and 25 in Tarragona, accordingto the Catalan health ministry. Spanish police have gone so far as to physically attack Catalan firefighters and push back against Catalan police attempting to protect voters.

While many Catalans were able to successfully cast their ballots in the referendum declared illegal by Spanish authorities, police violently prevented hundreds from voting for independence. Barcelona’s mayor is now calling for the Spanish prime minister to resign amid the violence and chaos. Jeremy Corbyn is calling on the Spanish government to end its “shocking” violence used on Catalans who are simply trying to vote.                


The Catalan government has announced that voting will end at 8pm Spanish time, except for people who are already in line at a polling station.

Here are some scenes* that show Spanish police violently preventing Catalans from voting in the independence referendum:








View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Les 3 imatges que estan fent la volta al món. 
















Powerful image of firefighters acting as human shield to protect Catalonian people from Spanish police 









Just been sent this from a friend in Barcelona. The Guardia Civil are just firing rubber bullets randomly at people. 









Catalan police try to protect citizens from brutal violence by Spanish military police.  











Powerful image of firefighters acting as human shield to protect Catalonian people from Spanish police 


* Ik heb een paar Twitterberichten overgenomen, onder de meesten zit een filmpje, waarvan ik bij god niet weet, hoe deze over te nemen. Dus voor alle video's ga naar het origineel.

Zie voor meer 'enerverende' berichten met ploert Knapen, de CDA grofgraaier die de laatste maanden keer op keer werd uitgenodigd door de media, klik op het label met zijn naam, direct onder dit bericht.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten