Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 juni 2017

Mad Dog Mattis: China militariseert de Zuid-Chinese Zee....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VS topidioot en psychopathische oorlogshitser James 'Mad Dog' Mattis, godbetert de VS minister van Defensie, liet eind vorige week weten, dat China de Zuid-Chinese Zee militariseert...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Je moet het lef maar hebben als vertegenwoordiger van de hoofdverantwoordelijke voor het omringen van een fiks deel van China met militaire bases (de VS)!! Let wel: dat met meer dan 200 van die bases!!

Daarbij heeft de VS niets te zoeken in de Zuid-Chinese Zee, ondanks dat heeft deze grootste terreurentiteit op aarde intussen een fikse vlootopbouw in en in de buurt van de Zuid-Chinese Zee (dit naast de eerder genoemde militaire bases......).....

'De pot verwijt de ketel dat deze zwart ziet' gaat niet eens op, daar de ketel wel legitiem aanwezig is in de Zuid-Chinese Zee!!

Mijn excuus, vergeten de functie van Mattis weer te geven en deze later toegevoegd. Tijdens het schrijven van deze toevoeging, hoorde ik in het BBC World Service radionieuws van 13.00 u (CET), dat Rex Tillerson, de VS minister van Buitenlandse Zaken, een al even grote oorlogshitser en daarmee toplobbyist voor het militair-industrieel complex, nog even olie aan het vuur toevoegde en China een grote bedreiging voor de regio noemde...........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten