Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 september 2015

Red het Groot Barrièrerif! Help mee en zet de Australische regering van Abbott vandaag nog onder druk, zodat deze stopt met onzalige plannen!!!

Beste bezoeker, Lees a.u.b. de petitie, tegen het voornemen van de regering Abbott, wetgeving dusdanig aan te passen, waardoor het aanleggen van een grote kolenhaven in de buurt van het Grote Barrièrerif, alsnog kan worden uitgevoerd (eerdere pogingen mislukten). Dit zou rampzalig zijn voor het unieke Grote Barrièrerif, vandaag is de laatste dag dat u nog kan tekenen...... Acties als deze hebben de regering Abbott tot nu toe gefrustreerd in dit voornemen. Help mee te voorkomen, dat de Australische regering morgen wel wint. En geef dit a.u.b. door aan familie, vrienden, kennissen! We leven op 1 wereld en hoewel dit rif duizenden kilometers verderop ligt, is het wel degelijk in ons aller belang, dat politiek en ondernemers afblijven van de kwetsbare natuur op onze wereld........ We moeten de aarde leefbaar houden, i.p.v. de lucht verder te vervuilen, de klimaatverandering te versterken en natuurgebieden te vernielen, boven en onderwater!! Vergeet niet, dat het Groot Barrièrerif een uiterst belangrijk gebied is voor het leven in zee! 

Nogmaals lees en teken de petitie a.u.b en geef het door aan familie, vrienden en kennissen! Hier de link naar de petitie van Greenpeace Australie.

Zie ook: 'Het Groot Barrièrerif, dreigt te worden gesloopt voor een grote kolenhaven........'

       en: 'Redt het Groot Barrièrerif, zet uw handtekening a.u.b.!'

       en: 'Australië slaat alarm over koraalriffen........ AUW!!!'

       en: 'VS wil grootste kolenexport terminal aanleggen.... Weet u nog Obama en de klimaattop in Parijs...?'

Voor meer berichten met/over Groot Barrièrerif, steenkool, Australië, klimaatverandering en/of waterverontreiniging, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten