Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 september 2015

Bussemaker: "Waar een wil is is een weg en waar geen weg is de wet......' Hoewel ze verontrust is over het geringe aantal vrouwen aan de top, de weg ontbreekt dus, wil ze vervolgens geen wet invoeren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren werd een rapport gepubliceerd van de Female Board Index (2015), waaruit bleek, dat vrouwen nog steeds worden genegeerd door het 'old boys network' en ze dus veel te weinig aan de top van het bedrijfsleven te vinden zijn...... De bedoeling was, dat per 1 januari 2016 de raden van bestuur bij de beursgenoteerde bedrijven, voor 30% gevuld zouden zijn met vrouwen, dat is nu 7,8%..... Die 30% zal dus niet gehaald worden. Wat betreft de commissarissen van deze bedrijven in ons land (84), was het cijfer 21%, amper één procentpunt meer, dan vorig jaar.....

Desgevraagd verklaarde hare PvdA helleveeg Bussemaker, dat ze dit verontrustend vond...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is wel weer het eufemisme van de week!! "Waar een wil is, is een weg en waar geen weg is, is de wet..", aldus de enorme oplichter. Gezien de cijfers ontbreekt zelfs maar een spoor van een weg, geen reden voor Bussemaker, de wet ter hand te nemen en bedrijven te dwingen. Nee hoor, Bussemaker verklaarde dat ze niet weet, of de cijfers wel het hele beeld geven, het ging tenslotte 'maar' om 84 beursgenoteerde bedrijven...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Kortom Bussemaker komt alweer een gedane belofte niet na....... Waarschijnlijk gaat ze nu een groot onderzoek starten (dat 'uiteraard' een paar jaar zal duren), een onderzoek dat ze bij haar aantreden in 2012, onmiddellijk had moeten instellen!!

Moet u nagaan, Bussemaker is zelf vrouw!!!! Ja toch???

In het Politieke Panel op BNR gistermorgen (ik schakelde wat later in en schrok me dood) was CDA hufter en oud-capo di tutti capi van de bouwmaffia Brinkman aan het woord. Hij wilde wel kwijt, dat je nu eenmaal een paar jaar ervaring moet opdoen, om in de top van het bedrijfsleven een plek te kunnen bemachtigen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die vrouwen moeten eerst maar eens meelopen met een CEO, dan leren ze het vak, zo monkelde deze oplichter...... Godverdomme, vrouwen kunnen al jaren prima functioneren, maar juist figuren als Brinkman gunnen hen de plek gewoon niet. Vergeet niet dat je aan de top ook heel wat stinkende zaken onder ogen krijgt, die behoorlijk vaak 'netjes moeten worden afgedekt', door dat 'old boys network', tja en zo'n vrouw zou wel eens kunnen denken, dat ze die zaken aan het licht moet brengen, kijk dat is 'gewoonweg' niet de bedoeling...... Trouwens, alsof Brinkman zelf een prima ondernemer is en hij niet alleen vanwege zijn invloed in Den Haag de functie van opperhoofd bij Bouwend Nederland kreeg...... Jezus wat een klootzak!! Brinkman gaat trouwens steeds meer onverstaanbaar spreken, hij heeft zichzelf een soort van monkelend kak-Nederlands aangeleerd, dat met de tijd steeds minder verstaanbaar wordt, maar wel ongelofelijk lachwekkend!!!

Voor meer berichten over het glazen plafond, vrouwenemancipatie, vrouwenrechten,  Bussemaker en/of Brinkman, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten