Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 april 2015

Grapperhaus verdedigt schandalig hoge bonussen, bovenop al even schandalig hoge beloningen, 'zonder kretologie....!!' ha! ha! ha! ha! ha!

Ferdinand Grapperhaus (jurist en godbetert hoogleraar) vindt dat er een hetze wordt gevoerd tegen schandalig hoge bonussen....... 'Dat duizelingwekkende (hoge bonussen) is maar net wat de chocolade letters (in de krant) er van maken.....', zo memoreerde deze opperploert in BNR's Juridische Zaken, dit programma hoorde ik gisteren in de herhaling (na 18.00 u.)..... ha! ha! ha! ha! ha! Wat er afgesproken is met de 'stakeholders' (dat woord viel minstens 10 keer), moet je volgen, hier doelde deze drollenpoetser op de afgesproken bonussen, die nog eens bovenop schunnig hoge salarissen worden betaald..... Als dit in een bedrijf met iedereen is afgesproken, moet je hier geen hetze voeren, 'hetze', alweer een woord, dat een keer of 10 viel..... Alsof zelfs aan de laagstbetaalden toestemming wordt gevraagd, voor deze schunnige salarissen en/of bonussen... ha! ha! ha! ha!

Het is een 'hetze', die niet met argumenten wordt gevoerd (een hetze wordt nooit met argumenten gevoerd...), maar met kretologie, aldus de lullende wijsneus Grapperhaus. Terwijl juist deze flapdrol zelf zijn oplichtersverhaal denkt duidelijk te kunnen maken, met herhaalde kreten....... Alsof er niet juist veel ophef kwam, doordat toprovers een bedrijf zo goed als naar de kloten hielpen en alsnog een vette bonus achterover drukten. Of wat dacht u, als er door wanbeleid veel ontslagen vallen in een bedrijf en toch krijgt zo'n topgraaier een godsvermogen aan bonus mee, op het al uitermate schofterig hoge inkomen!!!! Dan nog de bedrijven waar de topmannen klagen over de eisen van het personeel om hoger salaris, daar ze al jaren op de nullijn staan, terwijl diezelfde klagende grofgraaiers zichzelf jaarlijks salaris verhogingen (20% is geen uitzondering) en bonussen toekennen....... Nee, als je daar ongelofelijk kwaad over wordt, is dat allemaal kretologie!!!

Volgens oplichter Grapperhaus, kunnen bonussen teruggehaald worden, als de resultaten slecht zijn, maar daar hoor je 'de chocolade letters' niet over, aldus kan je zijn woorden uitleggen. Uiteraard een dikke leugen, als er bonussen teruggehaald worden, zorgen de bedrijven die dat doen, juist dat het zo breed mogelijk in de media komt, om te laten zien, hoe goed maatschappelijk men bezig is!!!

Uiteraard sprak deze namaak hoogleraar niet over het hiervoor gestelde, dat de toprovers in bedrijven klagen over de eisen van werknemers, die ongelofelijk veel minder verdienen, maar een paar procent erbij willen hebben, terwijl de top zichzelf, rustig tot 20% meer betaalt en dan vanwege de 'geweldige inzet', zoals het personeel op de nullijn houden, een dikke vette bonus binnen graaien.... Hetzelfde geldt voor de topgraaiers, die zoals gezegd, een bedrijf naar de rand van de afgrond voeren, er massaontslagen vallen en tegelijk de verantwoordelijken alsnog een dikke vette bonus meekrijgen....... Nee, echt allemaal 'kretologie', jezus wat een neoliberale zak stront, gadver!!!

Terug naar dat 'duizelingwekkend', de presentator noemde bedragen, die het salaris van de laagstbetaalden wel 300 keer overtreffen..... Dat gebeurt niet in Nederland, aldus Grapperhaus...... ha! ha! ha! ha! Toevallig heeft afgelopen dinsdag een vakkenvuller van Albert Heijn de AH aandeelhoudersvergadering toegesproken en gesteld, dat hij € 5,96 per uur verdient en de topman van AH met 3,7 miljoen per jaar naar huis gaat*. Als je zou stellen, dat die directeur elke dag zou werken, 8 uur per dag, kom je op 2.920 uur per jaar, dat geeft een salaris van € 1.267,-- per uur, als die die vakkenvuller € 6,-- per uur zou verdien, is dat 211 keer meer dan die € 6,-- per uur!!!! ha! ha! ha! ha! Toch leuk, dat dit in dezelfde week gebeurde!!!

Grapperhaus is ook SER lid, weet u meteen wat u aan dit door de staat betaalde orgaan (dus met uw belastinggeld) heeft........ Jezus christus!!!!

Alsof godverdomme een salaris van 3 ton per jaar al niet meer dan genoeg is, om zonder extra bonus voor 300% te presteren, godverdomme!!!

Lekker veel kretologie hè, Grapperhaus! Luister even het deel van jouw gelul na en vertel me dan maar eens, hoevaak jij jezelf schuldig maakt aan 'kretologie', smerige oplichter!!!

* Zie: 'Albert Heijn vakkenvuller zet de top van dit bedrijf voor paal op aandeelhoudersvergadering!!

Zie ook: 'Ferdinand Grapperhaus, kroonlid SER, vindt bonus geen vies woord en heeft geen goed woord voor de 'argumentloze hetze' tegen deze prikkel voor extra prestaties........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'Rutte 3 >> onervaren figuren >> 2 ministers op ministeries >> regeer akkoord bol van leugens >> val kabinet onvermijdelijk.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten