Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 juli 2014

Koning mede verantwoordelijk voor geheimhouding stukken, aangaande de nieuwe kolencentrales in de Eemshaven........

Weer heeft de Raad van State een beslissing genomen, die niet in het openbaar belang is. De Raad concludeerde, dat de provincie terecht 200 pagina's als geheim heeft betiteld. Uit die stukken zou kunnen blijken dat de provincie, die de vergunningen afgaf aan RWE (Essent, de pionier in duurzaamheid... ha! ha! ha!) en Nuon, een eigen belang hadden bij deze beslissing......... Met andere woorden: eigenlijk heeft Greenpeace, die deze documenten wil inzien, gelijk gekregen in haar veronderstellingen, dat er corruptie gemoeid is met deze vergunningverlening!!! Een twintigtal pagina's, aangaande milieu-informatie zouden wel openbaar gemaakt kunnen worden, aldus de Raad van State, al moet de provincie dat zelf opnieuw heroverwegen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is duidelijk: de Raad van State, een lekenrechters-orgaan, voorgezeten door uw dombo-koning, bevolkt met lobbypolitici, heeft zelf belang bij geheimhouding, omtrent deze totaal overbodige, zwaar vervuilende kolencentrales! Jouw partij, als lid van deze Raad, zal maar een kwalijke rol hebben gespeeld in het geheel!

Overigens, die 20 pagina's aangaande milieu informatie, is meer dan genoeg bekend, één grote leugen, die de effecten van deze centrales op het milieu bagatelliseren, dan wel ontkennen!!!

Ook al is Willem Alexander een voorzitter, die nooit aanwezig is bij de 'zittingen' van de Raad (alsof het om een rechtbank gaat... ha! ha! ha! ha!), is hij uit hoofde van dit voorzitterschap, verantwoordelijk voor een groot aantal uiterst onbeschofte beslissingen van deze Raad. Zoals in deze zaak, waar het economisch belang andermaal voorgaat op de volksgezondheid en het milieu......

Voor de goede orde, vicevoorzitter van de Raad, is CDA kakhufter Piet Hein 'Schipholbrand' Donner, echt een rentmeester van god, die 'het beste voor heeft' met de mens en het milieu, 'dat heeft hij al meer dan eens bewezen.......'

Laten we in het vervolg maar uitgaan van het slechtste scenario, als de overheid weigert opening van zaken te geven, is dat ook weer duidelijk!!!

Zie voor berichten over RWE en de sloop van een 12.000 jaar oud bos: 'RWE wil grondwater onder Hambacher Forst wegpompen, de negatieve gevolgen daarvan zullen ook in Nederland worden gevoeld.......' (en zie de links in dat bericht)

'Ohrfeige für RWE und Landesregierung

Voor meer 'leuks' aangaande de Raad van State ,klik op het label met de naam van dit orgaan, onder dit bericht. Hetzelfde geldt voor Donner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten