Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 oktober 2016

Paul Tang wil gedragsregels voor EU commissarissen aanpassen....... OEI!!

Belandde gistermiddag weer eens in een enorme lachstuip, toen ik het bericht hoorde, dat PvdA EU grofgraaier Tang en 39 andere EU parlementariërs, de regels voor EU commissarissen 'strakker' willen uitvoeren. Gelukkig wil de zakjesplakker ook een EU onderzoek naar EU commissarissen Kroes en Barroso.

Dit uiteraard n.a.v. Kroes, die vorige week weer eens plat op de bek ging, u weet wel, ze was directeur bij Mint Holdings op de Bahama's  tijdens haar commissariaat in de EU....... Dat was ze helemaal vergeten, zo zei deze VVD oplichter........ Daarnaast had ze de pers en daarmee het EU volk verzekerd, dat ze na haar commissariaat geen functies meer zou vervullen in het bedrijfsleven en zoals u wellicht weet, is daar niets van gebleken!! Zo werkt Kroes nu voor de Bank of America Merrill Lynch en heeft ze een adviesfunctie bij Uber, voor welk bedrijf ze het opnam, godbetert amper EU commissaris af (ook al was de laatste functie niet op mededinging), waarna ze een 'advies functie'* bij Uber accepteerde........ Over Fraude en corruptie gesproken.........

De 40 EU parlementariërs willen de 'afkoelingsperiode', de periode waarop een oud-EU commissaris geen functie zou mogen aanvaarden, verlengen van 1,5 jaar naar 3 jaar.......ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat zal ze leren!! Jezus op een manke ezel!!

Een afkoelingsperiode van drie jaar?? Minstens 8 jaar, deze figuren hebben zich toch al helemaal scheel verdiend!! Over dat laatste zo meer. Overigens nooit Kroes aanraken als ze in uw buurt staat, u loopt zomaar het gevaar op een spontane zelfontbranding........

De 40 mislukte rovers van Ali TangTang pleiten zoals gezegd gelukkig ook voor de mogelijkheid figuren als Kroes strafrechtelijk te vervolgen. Figuren die zo overduidelijk hebben gelobbyd voor een bedrijf en daardoor een vette functie krijgen........

Na haar EU commissariaat heeft topgraaier Kroes ook nog eens de Nederandse StartupDelta geleid (tot mei dit jaar)...... Een door haar partijcollega Kamp gesubsidieerd orgaan, ofwel door u en mij betaald.........

Vanmorgen was Tang te horen in Standpunt NL, hier stelde de hansworst o.a. dat iedereen wel eens iets zegt, dat niet klopt, dit op de vraag van presentator Kockelman, die stelde dat PvdA oplichter Timmermans nooit liegt (en even daarvoor: dat T. integriteit met hoofdletters op z'n voorhoofd heeft staan....).... ha! ha! ha! ha! ha!

De neoliberale hufter Kockelman is een groot fan van Kroes, dat heeft hij in het verleden vaak genoeg bewezen, bijvoorbeeld als hij met haar in gesprek was. Nu verdedigde hij Kroes behoorlijk fanatiek, waarbij hij zelfs opmerkte, dat hij mevrouw Kroes hier niet verdedigt, maar fungeert als advocaat van de duivel...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De advocaat van Kroes wilde niet reageren in de uitzending aldus Kockelman, die daarna wel alle argumenten van deze advocaat oplepelde........ Kockelman gebruikte o.a. het argument, dat door te werken, Kroes geen beroep hoeft te doen op haar wachtgeld (althans een groot deel van deze onbeschoft hoge vergoeding......). Terecht stelde Tang, dat Kroes ook functies in het bedrijfsleven kan vervullen, die los staan van haar twee functies als EU commissaris.

Tang was daarna zo ongelofelijk dom, de opmerking te maken, dat Kroes haar netwerk kan gebruiken voor een baan na haar EU commissariaten......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daarmee gaan figuren als Kroes en Barroso juist in de fout, rare luldoos!!

Overigens is het hele gedoe rond Kroes ook al een teken, dat de EU amper of niet de gangen van Kroes is nagegaan en deze oplichter dus op haar 'blauwe ogen' geloofde. Tang had minstens moeten stellen, dat de EU de gangen van bijvoorbeeld aspirant commissarissen echt moet controleren en dan heel grondig uiteraard!!

* Een 'advies functie' bij Uber, daar Kroes nog steeds 'goede ingang' had en heeft bij de EU en van alle regels op de hoogte was en hoe ze dit netwerk en deze kennis ten gunste van Uber misbruikte en misbruikt........ Laten we hopen dat 'die goede ingang' bij de EU, vanaf nu definitief tot het verleden behoort.....

Zie ook: 'Neelie Kroes valt alweer door de (corrupte) lobby mand.......'

        en: 'Neelie Kroes opgehemeld door 'prins' Constantijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor de labels: StartupDelta en Uber..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten