Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 april 2016

Joost Oranje (Nieuwsuur) is zeer omzichtig met gelekte documenten, n.a.v. de Panama Papers..........

Joost Oranje de hoofdredacteur van Nieuwsuur, was vanmorgen weer eens te gast in het sufduffe Mediaforum op Radio1. Deze zich journalist noemende kwezel durfde te stellen, dat hij niet zomaar de publicatie van gelekte documenten toestaat. Dat is onder meer afhankelijk van de vraag, of de 'lekker' (klokkenluider) daar zelf baat bij heeft......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Uiteraard e.e.a. naar aanleiding van de Panama Papers.

Kortom Nieuwsuur zal zelf nooit komen met gelekte documenten van een klokkenluider, daar elke klokkenluider er baat bij heeft, dat diens gelekte documenten aan de grote klok worden gehangen. Al was het alleen maar, om het eigen geweten te volgen en zo zware misstanden te openbaren (waar de rest van het volk dan weer baat bij heeft!).

Nieuwsuur is een onafhankelijke, onpartijdige en ongebonden actualiteitenrubriek van de 'taakomroepen' NTR en NOS, zo staat op de webpagina van dit programma te lezen....... NOS en NTR zijn beiden onafhankelijke zendgemachtigden.......... De hoofdredacteur van dit programma weigert zaken, die het hele volk aangaan en die dit volk schaden, te openbaren in zijn (waardeloze) actualiteitenrubriek!!!

Dezelfde NOS liet vorige week weten, dat er geen opkomstcijfers zullen worden gepubliceerd op de dag van het referendum (morgen), dat zou de stemming beïnvloeden.......... Daarmee laat de NOS nu juist zien, dat het niet onafhankelijk is, sterker nog: je kan zelfs zeggen, dat deze houding al beïnvloedend werkt voor het associatieverdrag........

Zie ook: 'Joost Oranje (Nieuwsuur) vindt dat journalistiek zichzelf moet censureren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Nogmaals mensen: stem morgen a.u.b. tegen het associatieverdrag met Oekraïne. Deze verdragen met Europese landen hebben bijna allen geleid tot deelname aan de EU. Bovendien begaat de uitermate corrupte neonazi junta van Porosjenko de ene oorlogsmisdaad na de andere in Oost-Oekraïne; zo'n 'regering' beloon je niet met een vrijhandelsverdrag........ Voorts is de handel met Rusland onder 'normale' omstandigheden 10 keer groter, dan die met Oekraïne (750 miljoen op jaarbasis).

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten