Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 maart 2016

Glyfosaat moet verboden worden! Nog 2 dagen om de petitie te tekenen tegen dit zware gif!

Foodwatch is een noodpetitie begonnen, daar men maandag in Brussel besluit of glyfosaat* de komende 15 jaar gebruikt mag worden in de landbouw en het gemeentelijke groen. Ondanks een Kamermeerderheid, die tegen een verlenging van de toelating is, wil het neoliberale kabinet Rutte 2 en dan met name PvdA onderknuppel van Dam, de toestemming voor gebruik van deze tyfuszooi verlengen........ Dit daar het college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen (CTGB) voor verlenging van de toestemming van dit gif is, van Dam volgt dit advies...... Glyfosaat wordt onder andere gebruikt in Roundup van 's werelds grootste gifmenger Monsanto. Glyfosaat is naar grote waarschijnlijkheid kankerverwekkend, zie deze link (even naar benden 'scrollen' op de bewuste pagina, met schokkende foto's van proefdieren).

Onlangs bleek dit gif in levensmiddelen en bier (Duitsland) te zijn teruggevonden.........

© Shutterstock.com / Fotokostic

Mensen lees de petitie a.u.b., teken deze en geef het door aan familie, vrienden en bekenden.

Benieuwd of Vroege Vogels de oproep van Foodwatch morgenochtend noemt in het programma (op Radio1). Gezien het feit dat van Dam van de PvdA is, vrees ik dat dit niet zal gebeuren, immers Vroege Vogels is een VARA programma en die omroep is de propagandazender van diezelfde PvdA......

* Glyfosaat is een 'gewasbeschermingsmiddel', ofwel een onkruidverdelgingsmiddel, waarvan vrijwel zeker is, dat het kanker veroorzaakt.

Zie ook: 'Glyfosaat gebruik onbelangrijk voor Vroege Vogels..........'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande klik op het volgende label, dat u onder dit bericht terugvindt.

Dit bericht is het laatste voor deze zaterdag, dit vanwege de petitie. Morgen meer berichten, veel plezier of sterkte vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten