Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 januari 2016

SP, óók tegen een betere gezondheid van stadsbewoners.....

Mensen helemaal vergeten: vorige maand stemde ook de SP tegen milieuzones in de Kamer, althans het steunde een motie om deze zones te verbieden, terwijl de Kamer daar niet over gaat....... Milieuzones die stinkende oude diesels en benzine auto's moeten weren uit een stad, of een deel daarvan.

Dus ook de 'socialisten' van de SP vinden het belangrijker dat de bevolking in steden vergast wordt, dan de luchtkwaliteit daadwerkelijk eens aan te pakken......... Door het autorijden overlijden jaarlijks zo'n 18.000 mensen vroegtijdig, vaak na een akelig ziekbed. Bovendien lopen een groot aantal kinderen jaarlijks long- en/of luchtwegklachten op door dezelfde uitstoot van autoverkeer........ Geen reden voor de SP te pleiten voor meer milieuzones, nee integendeel, de SP wil ze verbieden!! Terwijl de milieuzones wel degelijk een gunstige invloed hebben op de luchtkwaliteit in stedelijk gebied!!

Kortom: de volksgezondheid, ook in handen van de SP, is aan de goden overgeleverd.........

Schande!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Daar heb ik ook zorgkosten als label aan toegevoegd, daar het autorijden een flink beslag legt op de totale zorgkosten........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten