Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 januari 2016

Soest maakte het 'een beetje' al te vuurwerkbont.......

In de gemeente Soest is men nu werkelijk knettergek geworden!!! Om de vuurwerkoverlast tegen te gaan, daar een groot deel van de burgers in Soest tegen vuurwerk afsteken is, had men voor de jaarwisseling 'niet verplichte vuurwerkvrije gebieden' aangewezen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zo had men in een aantal gebieden van Soest folders verspreid, met daarin het verzoek, geen vuurwerk af te steken. Nog niet bij het AZC, maar dat komt wellicht volgend jaar, aldus een enorme doerak van een wethouder...... Dat AZC herbergt o.a. een groot aantal oorlogsvluchtelingen, getraumatiseerde mensen, die bij elke knal die ze horen, stijf staan van de schrik......... Het is blijkbaar teveel gevraagd, om van de bestuurders in Soest te vragen, daar rekening mee te houden...... Ach deze disfunctionerende bestuurders zijn veel te dom om dit te kunnen bedenken.............

Ongelofelijk, wat een stel idioten!! Deze bestuurders zijn verantwoordelijk voor de terreur die velen in hun gemeente de afgelopen dag hebben moeten ondergaan!!!

Je snapt trouwens niet, dat de politie en haar vakbonden niet continu aandringen op een verbod van consumentenvuurwerk...... Niet alleen vallen er door vuurwerk ieder jaar weer veel gewonden, maar de lucht wordt bovendien ook nog eens zwaar vervuild, de lucht die ook de hulpdiensten, zoals de politie, moeten inademen tijdens hun werk met oud & nieuw....... Uiteraard zijn ook afgelopen nacht weer hulpdiensten, waaronder de politie bestookt met ('legale') vuurpijlen en rotjes........

Nogmaals: de verantwoordelijke grofgraaiende bestuurders van politie en andere hulpdiensten, zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen, dat ze niet wekelijks de Kamer platlopen met hun eis: "Verbiedt het consumentenvuurwerk per direct!!!" Immers ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het bevorderen van de veiligheid voor burgers (óók wat betreft de enorme luchtvervuiling), maar ook nog eens voor de veiligheid van het eigen personeel!! Ontslag op staande voet, zonder recht op WW lijkt me zeer gepast voor deze grof verdienende, disfunctionerende plorken!!

Bent u ook tegen de jaarlijks weerkerende vuurwerkterreur, teken dan een verzoek tot verbod op consumentenvuurwerk op 'Vuurwerkmanifest',  en geef het a.u.b. door aan familie, vrienden en bekenden!

Zie ook: 'Vuurwerkverbod is dictatoriaal, aldus advocaat Willem Jan Ausma'

        en: 'Vuurpijlen zijn het best in voorkomen luchtvervuiling, 'denkt' hoogleraar Krol.......'

        en: '2016, alweer een jaar dat begon met terreur..........'

        en: 'Oogziekenhuis Rotterdam meldde 14 personen met oogletsel door vuurwerk........'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Dit geldt niet voor het label Soest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten