Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 januari 2016

Schultz van Haegen verklaart kerncentrale Doel veilig...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De zwaar disfunctionerend VVD minister, lobbyist voor de asfaltmaffia, de auto-industrie en kernenergie, hare kwaadaardigheid Schultz van Haegen, was vandaag in de Belgische kerncentrale bij Doel. Ze was daar voor een gecombineerde Belgisch/Nederlandse inspectie met louter voorstanders en lobbyisten van kernenergie......... Parmantig verklaarde de helleveeg, die schijt heeft aan de gezondheid van het grootste deel van de burgers, dat de kerncentrale geheel veilig is........ Waar ze nog wel voor de radiomicrofoon kwijt wilde, dat ze een leek is op dat gebied.....

Zojuist in het NOS Radio1 nieuws van 16.00 u., hoorde ik Schultz van H. zeggen, dat de centrale veilig is, maar dat de deskundigen (kernenergie lobbyisten) nog de rest van de dag met de inspecties bezig zijn, terwijl haar woorden al enkele uren eerder werden opgenomen........ ha! ha! ha! ha! ha! Kortom een leek op kernenergie gebied, tevens lobbyist voor kernenergie, met schijt aan de gezondheid van de burgers die ze zou moeten dienen, verklaart een centrale veilig, terwijl de  gecombineerde inspectie die dit moet vaststellen, nog de rest van de dag nodig heeft, om dit te kunnen vaststellen......... Ongelofelijk wat een vuile bedrieger!!!

Schultz van Haegen noemde nog de onrust in plaatsen rond de centrale en dat er transparantie nodig is, zodat de burgers daar gerust gesteld kunnen worden......... ha! ha! ha! ha! ha! De pers mocht niet eens mee de centrale in..... VVD en PvdA transparantie anno 2016!!!

In het 'onafhankelijke' NOS nieuws van 15.30 u. stelde de nieuwslezer, dat er in Doel de laatste tijd een aantal incidenten plaatsvonden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zeker de laatste 15 jaar zal ze bedoeld hebben, het gaat in de kerncentrale Doel van het ene naar het andere 'incident......'

Zie ook: 'Turkenburg: centrale Tihange is volkomen veilig........'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Zie ook het artikel aan de rechter onderkant van deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten