Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 december 2015

Pechtold blij met doorgaan belastingplan, ook met de 'vergroening' die dat brengt...... AAAJAAAAJAAAAAJ!!!

De neoliberale D666 pooier Pechtold zei gistermiddag blij te zijn, met het doorgaan van het belastingplan, zodat de werkenden er geld bij krijgen, aldus de oplichter. Reken maar niet, dat mensen met een inkomen onder de € 30.000,-- er ook maar iets op vooruit gaan, terwijl er flink wat mensen zijn, die zelfs minder dan € 20.000,-- per jaar verdienen met hun werk....... Nu kan je van Pechtold niet anders verwachten, eens een inhumane, liegende neoliberale hufter, altijd...... 'Extra's voor werkenden, niet voor werklozen, ook al zijn die door wanbeleid van Rutte 1 en 2 (met steun van D66, CDA, PVV, 'Christen'Unie en SGP) werkloos geworden, logisch dat die werklozen extra worden gestraft, ja toch???!!!

Die 5 miljard meevaller is mede met belastingbetaling, door de onderlaag tot stand gekomen, een betaling die in verhouding veel hoger was, dan die van de inkomens van pakweg € 35.000,-- en meer....... Immers het laagste belastingtarief, lag voor 2014 op 37%, dat is voor inkomens onder de € 20.000,-- per jaar, gaat u maar na., wat daar van overblijft, na betaling van de belasting......... Als u dat rechtvaardig vindt, raad ik u aan een psychiater te consulteren!

Pechtold liet voorts weten, dat hij blij is met vergroening, die mede met de 5 miljard betaald gaat worden..... Wat dat is, vraagt u zich af?? Welnu: de kolencentrales gaan drie dagen eerder dicht dan gepland, ondertussen heeft bedrieger Pechtold wel ingestemd met het afschaffen van de belasting op steenkool, de zogenaamde kolentaks.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dan spreek ik niet eens over de bakken subsidie, die voor de bijstook van 'biomassa' worden gegeven aan de 4 nieuwe kolencentrales in ons land, een bijstook die allesbehalve duurzaam of ecologisch verantwoord is........ Nee, echt onwijs groen, dat D666 en het belastingplan!!! Dit durfde Pechtold te zeggen, terwijl de klimaattop in Parijs nog bezig is te mislukken.....

Hetzelfde geldt trouwens voor PvdA oplichter (van het jaar 2012) Samsom, deze klotenklapper durft zich plotsklaps te manifesteren als milieuactivist..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ook hij durfde te zeggen, blij te zijn met de vergroening die met het belastingplan bepaald en betaald gaat worden..... Rutte 2, u weet wel: -bijna 20 miljard aan asfalt extra, -een bijtellingsregime voor stinkauto's, dat nog tot 2020 van kracht blijft, -een verhoging van de maximum snelheid tot 130 km/u. (vanaf begin 2016 op 60% van de snelwegen), -uitbreiding van vliegvelden, dan wel een een fikse uitbreiding van het aantal vliegbewegingen, -4 nieuwe kolencentrales, gesubsidieerd en wel, zoals u hiervoor kon lezen....... En zo, beste mensen, kan ik nog wel even doorgaan......

Godallemachtig wat een oplichters en dan te bedenken, dat één van de rijkste landen van de EU, wat Nederland is, onderaan bungelt op milieugebied en zelfs wat betreft de luchtkwaliteit. Deze luchtkwaliteit zorgt jaarlijks voor rond de 18.000 vroegtijdige overlijdens, na een vaak akelig ziekbed, diezelfde luchtkwaliteit zorgt jaarlijks voor de ontwikkeling van long- en luchtwegklachten bij een groot aantal kinderen........ Uiteraard worden door deze zaken de zorgkosten verder opgejaagd!!

Zie ook: 'Van Haersma Buma is blij wat voor de middeninkomens te kunnen doen........... AUW!!!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande op één van de volgende labels, die u onder dit bericht terugvindt: belasting, belastingtarieven, werkloosheid, armoede (in Nederland leven nu dankzij Rutte 1 en 2, meer dan 4 miljoen mensen tegen-, op-, of onder de armoedegrens...), sociale ongelijkheid, klassenmaatschappij, Rutte 2, Pechtold, Samsom, subsidie, steenkool, kolentaks, CO2, ultrafijnstof, bijtelling, klimaattop en/of klimaatverandering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten