Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 november 2015

Rutte vergelijkt de EU met het Romeinse Rijk........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Rutte, de totale VVD nitwit, dat heeft hij ondertussen meer dan voldoende bewezen, met zijn uiterst achterlijke (en vaak infantiele) uitspraken. Het is al weer even geleden en ik heb er tot nu toe geen aandacht aan besteed, gisteren kwam het weer eens voorbij, vandaar alsnog. Rutte voegde aan zijn belachelijke uitspraken op 14 oktober jl. tijdens het debat over de 'vluchtelingcrisis' (alleen van die die aanduiding, wordt je al schijtziek), weer een 'mooie' bewering toe: "Wanneer Griekenland de eigen grenzen niet bewaakt, dan doe ik het liever met Nederlanders en Duitsers. Het moet gewoon gebeuren. We weten het van het Romeinse Rijk: als je de buitengrenzen niet meer bewaakt, is dat het begin van het einde. Op dit moment bewaken we de buitengrenzen niet.......” ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof de EU een rijk is dat door expansiedrift en met oorlogvoering is gecreëerd en de vluchtelingen barbaren zijn, die met alle macht buiten de grenzen moeten worden gehouden..... Juist de 'barbaren' brachten het Romeinse Rijk op grote hoogte...... Het Romeinse Rijk was simpelweg te groot om nog functioneel bestuurd te kunnen worden, zeker met de 'middelen' die men toen had, misschien is dat een vergelijking, die met de EU opgaat (al kunnen we militair en politioneel veel meer), zie de incompetentie van de EU.... Maar in tegenstelling tot het Romeinse Rijk, staan er geen tot de tanden toe bewapende legers voor de grenzen, al doen oorlogshitsers nog zo hun best Rusland die rol in de maag te splitsen..... Dat is overigens aantoonbaar onjuist, de zaak ligt volkomen omgekeerd: juist door de expansiedrift van de uiterst agressieve NAVO, staat deze organisatie nu, tegen de gemaakte afspraken met Rusland in, voor de Russische grens inclusief raketschild en hebben gezorgd voor de grote ellende in Oekraïne...... Oekraïne waar de VS met 4 miljard dollar de opstand en de daaropvolgende staatsgreep op poten hebben gezet en geregisseerd..... Uiteraard wisten de VS en de NAVO, dat Rusland door die staatsgreep De Krim zou 'annexeren' (lees middels een referendum de keus overlaten aan de bevolking daar), daarmee kon het westen Rusland de zwarte piet toespelen en beschuldigen van expansiedrift en agressie.......

Nog een vergelijking, die wel opgaat, dit wat betreft de opvang van vluchtelingen: de Goten, die de Romeinen wisten tegen te houden, vluchtten in het jaar 367 voor de Hunnen naar dat Romeinse rijk, waar ze door de Romeinen kort werden gehouden ('sobere opvang'), dit leidde later tot de grote opstand van de Goten...... Hier zie je de vergelijking met de roep van o.a. de grijnzende VVD psychopaat Zijlstra, die vluchtelingen (net als de Romeinen) als derde rangs burgers wil opvangen (althans wat de VVD nog wenst op te vangen aan vluchtelingen, dezen moeten dan wel zo goed als dood zijn....).........

Vluchtelingen vergelijken met agressieve barbaren, die het op ons hebben voorzien...... Dat is ordinair en grof angst- en haatzaaien, tegen mensen die op de vlucht zijn voor een oorlog..... Een oorlog die door het westen op poten werd gezet (ook de opstand in Syrië is door de VS en anderen op poten gezet, zie: 'Kerry’s Bleeding Heart – Give Us a Break!')....... Ach ja Rutte, een infantiele, domme, hufterige, disfunctionerende klotenklapper!!

Zie ook: 'De Hoop Scheffer, een psychopathische oorlogshitser, bewonderaar van Orbán en dictatuur.........'

       en:  'Rutte zaait moedwillig haat tegen- en angst voor vluchtelingen.......'

       en: 'Holman, presentator van het Humanistisch Verbond, wil vluchtelingen schieten aan de EU grenzen.......'

Voor meer berichten met/over vluchtelingen, Middellandse Zee, Hongarije, Oekraïne, De Krim, NAVO, Rusland, Rutte en/of Zijlstra, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten