Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 november 2015

Loek Hermans: "We weten nu waar een voorzitter van een raad van bestuur aan moet voldoen....." ha! ha! ha! ha! ha! Dat hij dit niet wist, blijkt nu wel!!

Zo af en toe denk je bij jezelf, 'waar haalt deze of gene flapdrol het lef vandaan, na te zijn afgeserveerd als totaal incompetent. Zo ook gisteren: VVD onbenul Loek Hermans, die totaal gefaald heeft als voorzitter van de raad van bestuur, van Meavita, gaf een persconferentie over zijn aftreden als voorzitter van voornoemde raad en als lid van de Eerste Kamer.....

Hermans, de man met een berg petten, weigerde vragen van journalisten te beantwoorden, nadat hij o.a. stelde: "We weten nu waar een voorzitter van een raad van bestuur aan moet voldoen...." ha! ha! ha! ha! ha! ha! De flapdrol die een groot aantal commissariaten heeft en heeft gehad, wist dus niet, wat zijn taak was, bij al die instellingen/bedrijven, waarvoor hij..., ja eigenlijk geen bliksem heeft gedaan!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Uiteraard bedoelde Hermans dit sarcastisch, alleen begreep dit enorme leeghoofd niet, dat hij werkelijk geen bliksem heeft gedaan, waardoor alles bij Meavita mis ging en het 'bedrijf' failliet ging. Door zijn schuld is een groot aantal medewerkers op straat beland..... Wat hij blijkbaar wel 'wist' als voorzitter van de raad van bestuur, is het verzwijgen van zaken..... 'Wist?' Nou nee, want ook een voorzitter van zo'n raad mag dat niet!! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Loek Hermans, alweer een VVD topgraaier voor de bijl!!!'

       en: 'Van Weezel heeft medelijden met Hermans...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een echte 'journalist' die van Weezel!!'

Voor meer berichten over met Meavita, thuiszorg, Hermans, werkloosheid, en/of faillissement, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten