Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 oktober 2015

Rutte roept op tot rust wat betreft de opvang van vluchtelingen....... ha! ha! ha! ha! ha!

Ongelofelijk beste lezer, de grijnzende VVD luldoos, die godbetert premier mag spelen in dit land, lulletje rozenwater Rutte, durfde gisteren de bevolking op te roepen tot rust, bij de opvang van vluchtelingen, dit n.a.v. de achterlijke truc, die disfunctionerende VVD staatssecretaris Dijkhoff, afgelopen week uithaalde. Deze klotenklapper durfde de bevolking van Oranje (ca.140 inwoners*) 700 extra vluchtelingen door de strot te duwen..... Dit bij een bevolking die geen moeite had met 700 vluchtelingen, die al binnen de gemeentegrenzen werden opgevangen. Daarmee werd het draagvlak voor vluchtelingen, bij die bevolking in één keer onderuit gehaald.

Zoals SP kneus Roemer gisteren liet weten, nadat ik dit eerder afgelopen week berichtte**, kan dit bijna niet anders dan opzet zijn geweest, de opzet om het VVD beleid t.a.v. vluchtelingen nog strenger te maken. Dijkhoff verdedigde zich na het debacle in Oranje uiterst lam, de hufter durfde te zeggen, dat hij met twee bussen vol vluchtelingen zat, die hij nergens kwijt kon, uiteraard is dat een grove leugen. Bovendien kwam Dijkhoff de bewoners, zoals gezegd, vertellen dat er nog eens 700 vluchtelingen aan de bestaande 700 zouden worden toegevoegd, geen inspraak mogelijk, punt uit! Daar waren de bewoners van Oranje pissig over, dat had hij kunnen voorzien, als je daar dan ook nog eens twee bussen vluchtelingen meeneemt, is het duidelijk dat je aan het provoceren en aan het haatzaaien bent!!! Punt uit!!!

Overigens verdedigde Dijkhoff zich gisteren tegen de beschuldiging van Roemer, niet door op die beschuldiging in te gaan, maar door Roemer weg te zetten als een complotdenker. Terwijl de VVD de laatste jaren heeft laten zien, dat complotdenken als het om de VVD gaat, een uiterst zinnige bezigheid is.... De ene na de andere VVD'er ging onderuit en de beschuldigingen, tegen VVD'ers als van Rey, die bij aanvang werden afgedaan als moddergooien en waanzinnig complotdenken, bleken op de 'ordinaire' misdadige waarheid van alle 'VVD dag' te berusten!!

Rutte roept op tot rust, terwijl zijn politici angst- en haatzaaien tegen vluchtelingen. Dezelfde zakkenwasser durfde te zeggen, dat hij de regie volledig in handen heeft...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat bleek wel in Oranje! Of wat dacht u van de enorme aanwas van de PVV in een paar weken tijd, ook al een bewijs van ontbrekende regie, om over de enorme berg andere wanprestaties van Rutte 2 nog maar te zwijgen!!! Oh ja, Rutte zei verder nog dat Nederland de opvang van vluchtelingen aan kan....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar twee bussen met vluchtelingen 'kunnen niet ondergebracht worden......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een totaal idioot en oplichter!!!

Overigens gooide de directeur van de Teldersstichting, Patrick van Schie, nog wat extra olie op het 'haat- en angstvuur', dat door de politiek, 'opiniemakers' en de media is ontstoken. Deze klootzak van reuzen formaat, had het gore lef op te merken, dat de vluchtelingen die naar hier komen, geen echte vluchtelingen zijn, daar ze niet in andere 'veilige gebieden' willen blijven....... Godverdomme! De vluchtelingen die in Oost-Europa aankomen, komen aan in gebieden, waar men de vluchtelingen niet lust en dat wordt hen uit en te na duidelijk gemaakt. Om over de behandeling van de (fascistische) Hongaarse overheid nog maar te zwijgen, als je ziet hoe de mensen daar werden opgevangen, al ver voor het hekwerk langs de grens werd aangelegd, rijzen de haren je te berge!!

Ja kan gerust stellen, dat ook van Schie, de bewering van Roemer (en AP) ondersteunt, immers in feite zegt hij met deze stelling, dat geen enkele vluchteling in Nederland, een echte vluchteling is, ze kwamen immers elders binnen???!!! Daarmee zaait deze hufter haat tegen de vluchtelingen en zet hij ze neer als gelukszoekers!!! Rutte bevestigde dit later op de dag nog eens, tijdens hetzelfde wekelijkse lulpraatje, waar hij ook opriep tot rust. Hij stelde dat het om vluchtelingen uit oorlogsgebieden moet gaan*** en tja, als ze in Griekenland aankwamen: in dat land is geen oorlog gaande, hoewel de EU daar een staatsgreep heeft gepleegd en in feite het land bestuurt, maar dat is een andere zaak...... Rutte zei even later dan ook, dat er veel economische vluchtelingen tussen de vluchtelingen zitten en dat die zo snel mogelijk weg moeten uit Nederland.......... Tussen de huidige vluchtelingen zitten volgens vrijwilligers en deskundigen praktisch geen mensen, die niet uit een oorlogsgebied komen....... Ach ja, ik heb het op deze plek al vaker gezegd: voor de VVD is een echte vluchteling, een dode vluchteling!!!

Halbe Zijlstra de neoliberale VVD hufter, die zo ongeveer alle records sloeg, als het gaat om langstuderen (en dat langstuderen voor anderen bestraft wist te krijgen), durfde vanmorgen ook uiterst inhumane praatjes over de opvang van vluchtelingen te ventileren. De grijnzende psychopaat stelde dat statushouders, dus vluchtelingen die hier mogen blijven, gerust in containers gehuisvest kunnen worden, met een paar tientjes aan leefgeld per maand....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja beste lezer, als ik dergelijke onbeschofte, en uiterst inhumane uitlatingen hoor, schiet ik meestal in de lach. De VVD ploert geeft openlijk toe, dat vluchtelingen 3de klasse mensen zijn, die met veel minder toe kunnen, 'hou ze maar in leven, dat is meer dan genoeg luxe, voor die lui....'

U snapt natuurlijk wel, dat Zijlstra dit idee, het liefst ook zou willen toepassen op uitkeringsgerechtigden en de rest van arm Nederland (meer dan 4 miljoen mensen leven tegen-, op-, of onder de armoedegrens...). Huisvest ze maar in containers en geef ze net genoeg om in leven te blijven, dan zijn ze vanzelf gemotiveerd om te gaan werken....... Niet dat er banen zijn voor de meer dan 1 miljoen werklozen (het echte cijfer, een record gevestigd door Rutte 2), die zijn met het meer dan waardeloze afbraakbeleid van Rutte 1 en 2 gereduceerd tot een niveau dat amper het standaard aantal vacatures, bij de huidige grootte van de arbeidsmarkt (100.000) overstijgt. Met andere woorden, dit zijn vacatures die altijd zullen bestaan, daar door diverse redenen, de ene vervulde vacaqture wordt ingeruild voor een nieuwe vrijgekomen vacature. Zo'n 30.000 vacatures blijven dan over en die zijn door de inspanningen van landen als Duitsland, het laatste half jaar ontstaan.......Kortom als het aan Zijlstra ligt, kunnen we de huidige klassenmaatschappij niet snel genoeg terugbrengen naar het niveau van halverwege de 19de eeuw..... Vergeet daarnaast niet, dat de VVD nu al weigert aanspraak te doen op EU voedselhulp voor de mensen die afhankelijk zijn van voedselbanken, hulp die Nederland zonder tegenprestatie op kan eisen.....

Terug naar de vluchtelingen en de opvang in de ogen van Zijlstra: het voorgaande durfde hij te zeggen, nadat een stel gemaskerde fascisten vannacht, een kleine opvang van vluchtelingen in Woerden bestookten met vuurwerkbommen en eieren..... Vluchtelingen die getraumatiseerd uit oorlogsgebieden komen..... Uiteraard zijn Wilders en zijn fascistenclub PVV hoofdverantwoordelijk voor het gebeuren in Woerden, maar politici als die van de VVD doen het voorwerk en zorgen voor onrust in grote lagen van de bevolking!

Laten we niet vergeten, dat Opstelten vorig jaar 60.000 vluchtelingen zag komen, maar niets heeft gedaan om de opvang voor die vluchtelingen uit te breiden. Terwijl onder VVD bewind vele asielzoekerscentra zijn gesloten, alsof de wereldvrede was uitgebroken.......... Bovendien is de VVD hoofdverantwoordelijk (samen met de PvdA) voor de verkoop en sloop van duizenden sociale huurwoningen, waar naar een in verhouding laag aantal huizen voor terug werd gebouwd..... Dit alles alleen maar om de woningnood groot en daarmee de huizenprijs hoog te houden en zo de huizenbubbel op spanning te houden.........

Die VVD vraagt u rustig te blijven........ Ik zou u op willen roepen vooral niet boos op de vluchtelingen te zijn, maar hen welkom te heten! U zou in hun geval hetzelfde hebben gedaan! Richt uw woede op de veroorzakers van ellende elders, waardoor mensen op de vlucht slaan. Landen als Nederland die de illegale oorlog tegen Irak steunden in woord en daad, daarmee werd de fundering voor IS (= ISIS) gelegd, die met de bemoeienis later 'tegen' IS nog eens verder werd versterkt. Waar nog wapenleveranties aan- en training van islamitische terreurgroepen bij opgeteld moeten worden, leveranties voor het grootste deel afkomstig uit het westen en training verzorgt door de VS...... Na jaren met Rutte als premier, roep ik het volk op in opstand te komen, tegen dit uiterst inhumane, neoliberale, afbraakkabinet, dat velen in grote ellende heeft gestort en niet alleen in dit land........

Nogmaals: Rutte roept om rust, terwijl zijn politici onrust zaaien!!!

*  Dit is een correctie op het eerdere aantal van 1.300 inwoners, dat ik eerder noemde, een anonieme lezer, wees mij op de fout, zie de reacties onder dit bericht (aangepast op 12 oktober 2015).

** Zie: 'Dijkhoff geeft PVV en vreemdelingenhaat de wind in de rug, met uitermate domme eis aan deelgemeente Oranje!!'

*** Alsof vluchten uit gebieden, waar honger langdurig aanwezig is, geen legitieme reden is om te vluchten, -of vluchten uit een gebied, waar je overgeleverd bent aan een vuile dictatuur geen legitieme reden is, om te vluchten, -of vluchten uit een gebied, waar je zeker weet, dat één of meer van je kinderen sterven voor hun vijfde jaar, geen legitieme reden is om te vluchten....... Bedenkt u maar eens, wat u zou doen in zo'n geval.......

Zie ook: 'Rutte: we kunnen de hoeveelheid vluchtelingen aan.......'

Voor meer berichten met/over vluchtelingen, Oranje (plaats), Hongarije, Middellandse Zee (die is iedereen 'even' vergeten...), asielzoekerscentra, haatzaaien, angstzaaien (zoals Wilders met z'n verkrachtingen: in de 90er jaren hadden we drie keer zoveel vluchtelingen, maar niet 1 verkrachting), Wilders, PVV leugens, fascisme, gelukzoekers, Rutte, Halbe Zijlstra en/of van Schie, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

2 opmerkingen:

  1. Het inwoneraantal van Oranje ligt rond de 140!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie en terechte opmerking over het inwonersaantal. Ongelofelijk dom van mij, daar ik dit wist en vorige week op BNR iemand hoorde beweren, dat er 1.300 inwoners waren....... Nogmaals heel dom, het bericht wordt er niet minder kritisch door...... Ik zal het bericht verbeteren.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen