Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 3 oktober 2015

Pechtold wil niet zeggen of Mansveld weg moet, anders zou hij een motie indienen.............. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Niet te filmen mensen, vanmiddag waren de neoliberale gesel van de onderlaag, D666 hufter Pechtold en Roemer, de rode kneus van de SP te gast in Kots Kamerbreed. Ze konden het uitsteken met elkaar vinden, er werd zelfs even gesproken over een D66 / SP kabinet....... ha! ha! ha! ha! Ach, het is al weer een aantal jaren geleden, dat de SP zich begon op te maken, voor 'regeringsverantwoordelijkheid' (ha! ha! ha! het woord alleen al) en de valsrode SP bips alvast werd voorverwarmd, om op het pluche plaats te kunnen nemen......

Maar dit alles even terzijde: de drie (inclusief presentator Boonman, de 'tory likker' van AVROTROS) spraken op een gegeven moment over Mansveld en alle blunders, die zij intussen heeft opgestapeld, uiteraard met het ProRail dossier in de hoofdrol*. Zie de 'links' voor meer details over dat drama.

Pechtold werd uiteindelijk gevraagd of Mansveld weg moest, dat wilde hij niet zeggen. Al voegde de idioot er aan toe, dat hij anders wel een motie zou indienen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden, ze hoeft van gedoogpartner D666 niet weg!!!
Iets later haalde hij een enorm cliché van de bestofte zolder, om het Boonman en de luisteraar héééééél interessant op een andere manier uit te leggen: 'meneer Boonman wij sturen geen bewindslieden naar huis.........' Gadverdamme!!!

Op een later tijdstip zal ik op andere onderwerpen van deze uitzending terugkomen.

 * Zie: 'Mansveld en Alders plat op de ProRail bek.....'

    en: 'Mansveld blundert door, dit keer op 'dossier' ProRail........'

    en: 'Pechtold wil totale flexibilisering arbeidsmarkt, naar 'uiterst humaan en sociaal model' van de VS.......'

    en: 'Roemer geheel klaar om te regeren en heeft geen bezwaar tegen aankoop Rembrandt........ AUW!!!'

 Voor meer berichten met/over Mansveld, ProRail, Pechtold, Roemer, en/of Boonman,klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten