Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 september 2015

Dijkhoff in de hersenpan getroffen door bliksem, PvdA akkoord met het belachelijke plan Dijkhoff, dat hij na die blikseminslag, voor het vluchtelingenbeleid op de lange duur, in elkaar prutste........

Ongelofelijk, maar alweer waar: nog geen week na de 'Rood tot na de dood' uitspraak van Spekman, gingen de PvdA leden in het afbraakkabinet Rutte akkoord met het achterlijke VVD plan van VVD onderhufter Dijkhoff, aangaande het toekomstige vluchtelingen beleid (voor de lange duur). De opvang nu, van de vluchtelingen, met een verdeelsleutel van de EU, wordt door Rutte 2 gevolgd, als de EU akkoord gaat met het belachelijke plan Dijkhoff....... Voor de lange duur hebben Dijkhoff en naar het schijnt VVD grootkleuter en -hufter Rutte, een plan voor toekomstige vluchtelingen in elkaar geprutst.... Volgens dit plan moeten vluchtelingen dan eerst vluchten naar een veilig buurland, waarna ze daar asiel mogen aanvragen voor Nederland....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik stel voor dat de VVD en PvdA politici gezamenlijk een dikke les gidsen in oorlogsgebied gaan volgen, dan kunnen ze zelf gaan gidsen als de stront elders door westers gepor weer rondvliegt......Wat een stel idioten!!! Mensen vluchten in paniek, het is godverdomme geen geplande vakantie!! Bovendien zullen die vluchtelingen zelf wel begrijpen, dat ze het in zo'n 'veilig land' wel kunnen vergeten, ooit in Nederland, of een ander EU land aan te komen. Kortom die mensen blijven via de beschikbare wegen richting Europa vluchten.

Dit nog naast de vraag of die 'veilige landen', die deze vluchtelingen voor Nederland op zouden moeten vangen, daar wel zin in hebben, zelfs met een hele zak geld, hebben die landen te maken met vluchtelingenstromen, waar de fascisten hier geen begrip van hebben. Neem Libanon: een straatarm, klein land, met amper 4,5 miljoen inwoners, heeft volgens vluchtelingenorganisaties (die goddank de ergste noden ledigen) naar schatting 2 miljoen vluchtelingen op haar grondgebied!!!! Dat is pas vol!! Trouwens in die landen weten ze wel, wat de westerse beloften waard zijn: nul komma nada, althans 'zo goed als'. Het voorbeeld daarvan hebben ze juist met die vluchtelingen meegemaakt, het westen beloofde te helpen, financieel en materieel, van die beloften is weinig of niets terechtgekomen. Vandaar ook dat mensen hun leven in de waagschaal stellen, om dan in godsnaam maar naar Europa te vluchten.

Volgens plan Dijkhoff worden de vluchtelingen, die toch door vluchten naar ons land, zonder pardon op het vliegtuig gezet, naar het 'veilige land', waar ze asiel kunnen aanvragen........ Zet maar een vloot aan vliegtuigen klaar, zou ik zeggen!! ha! ha! ha! ha! ha! Althans als zo'n land zit te wachten op nog meer vluchtelingen, die na hun terugzending zelfs nog sterker gefrustreerd zijn, dan de andere, daar gestrande vluchtelingen.......

PvdA opperoplichter Samsom zag na de enorme kritiek, die gisteren in binnen en buitenland losbrak, wel in, dat het onzalige plan van Dijkhoff niet zal werken en verzette zich vanmorgen in De Kamer, plotseling tegen dit plan.......

Tot slot nog de chantage die men op de EU wil loslaten: akkoord gaan met dit voorstel, anders gaat Nederland niet akkoord met de door de EU voorgestelde verdeelsleutel....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Gisteren werd nog gezegd, dat de VVD en de PvdA ieder een punt hadden binnengehaald, de VVD met het plan Dijkhoff en de PvdA met het akkoord gaan van de VVD met de EU verdeelsleutel........ In feite is er ook in deze zaak maar één winnaar, de VVD, de grote verliezer is, schandalig genoeg de vluchteling...... Dit alles anno 2015, Nederland slaat internationaal alweer een pleefiguur!!!

Reken maar niet, dat wanneer de VVD het inhumane, schoftenplan Dijkhoff erdoor weet te krijgen in de Kamer, de PvdA het kabinet laat vallen, dat heeft deze volksverlakkers partij, 'net iets te vaak' laten zien bij eerdere zwaar asociale, inhumane wet- en regelgeving.........

Bijna niemand wil weg uit zijn/haar land, als men daar vredig kan wonen, uiteraard met een functionerende zorg, onderwijs en maatschappelijke ondersteuning, mocht dat nodig zijn, maar dat spreekt voor zich!!

Voor meer berichten met/voor vluchtelingen, Middellandse Zee, Libanon, Syrië, EU, Dijkhoff en/of Samsom, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Overigens nog eens over het 'succesvolle beleid' van Australië tegen de vluchtelingen: de afgelopen week zijn er mer dan 50 vluchtelingen verdronken in Zuidoost-Azië en dat waren een paar gevallen, waar men weet van heeft..........  Het kan bijna niet anders, of ook daar verdrinken dagelijks vluchtelingen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten