Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 september 2015

Cora van Nieuwenhuizen (VVD: EU) ik heb trots gezegd, dat ik voor TTIP heb gestemd...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! .....

Van Nieuwenhuizen, VVD hufterleeghoofd en grofgraaier van belastinggeld in het EU parlement, was gisteren te horen in het BNR Politiek Panel. Hier kwam het gesprek op een twitter bericht, dat bij iemand verkeerd was gevallen (vanwege de aanwezigheid van CDA superlobbyist Brinkman 'zapte' ik steeds weg en hoorde niet alles, geen zin om die bagger helemaal terug te beluisteren). Van Nieuwenhuizen vertelde dat ze trots op twitter had gezegd, dat ze voor TTIP had gestemd en dat ze daardoor een hele berg stront over zich heen kreeg....... ha! ha! ha! ha! ha!

Nou van Nieuwenhuizen dat was dan volkomen terecht, want zelfs jij mag de verdragstekst niet lezen, een tekst die wel bekend is bij een fiks aantal grote, internationale bedrijven..... Van Nieuwenhuizen is er dus trots op, dat ze als volksvertegenwoordiger getekend heeft voor een vrijhandelsverdrag, waarvan ze de tekst niet eens kent....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is pas echt de belangen van het volk verkwanselen, zij is immers volksvertegenwoordiger, maar geeft met deze uitlating aan, dat ze vooral blind grootlobbyist van het bedrijfsleven is......... Allemachtig wat een top-idioot, knettergek!!

Heeft u nog niet getekend tegen het onzalige TTIP vrijhandelsverdrag? Hier de link naar de site van Milieudefensie, mensen lees de petitie a.u.b., teken deze en geeft het door, dat is in ons aller belang!!!

Klik voor meer TTIP berichten, op dat label, onder dit bericht. Voor meer berichten met leeghoofd van Nieuwenhuizen of lobbyisten, klik op het betreffende label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten