Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 juli 2015

Stoltenberg ('opperhoofd' NAVO) voorafgaand aan NAVO raad: alle terreur moet bestreden worden....... AUW!!!

Groothufter Stoltenberg, die van de VS toestemming kreeg, om baasje te spelen van de NAVO, stelde voorafgaand aan een NAVO overleg, waar Turkije om had gevraagd, dat alle terreur bestreden dient te worden. Welnu dat was niet aan dovemansoren gericht: alle 28 landen gingen akkoord met de strijd van Turkije tegen IS (= ISIS) en...... de PKK!! Angstvallig werd het woord Koerden vermeden in de slotverklaring, maar dat die met grove terreur aangepakt mogen worden door Turkije, is met deze verklaring wel duidelijk......

Daarover gesproken: uiteraard heeft de NAVO geen bezwaar, dat de Koerden er met terreur onder worden gehouden, als Turkije maar lid blijft van de NAVO. Uiteraard geen negatief woord, over het feit, dat Turkije olie kocht van IS en wapens leverde aan deze psychopathische moordenaars, precies zoals je de NAVO niet hoort over Saoedi-Arabië, dat haar burgers er met terreur onder houdt, slavernij in stand houdt en de vrouwen als derde klas burgers behandeld... Hetzelfde Saoedi-Arabië, dat samen met de Golfstaten, Egypte en Marokko in Jemen de Houthi's bombardeert (veelal burgerdoelen, dus een oorlogsmisdaad) en zich op de grond in Jemen op grote schaal aan oorlogsmisdaden schuldig maakt, zoals vanmorgen heel even werd gemeld op BNR........ Over terreur gesproken, die aangepakt zou moeten worden, godverdomme!!! Moet u nagaan, die Houthi's in Jemen vechten tegen..... IS en Al Qaida (beiden van Soennitische 'origine', die diverse laffe aanslagen pleegden tegen de sjiitische Houthi's!!!).

Zie ook: 'Koenders vindt het normaal dat Turkije onze bondgenoot in Irak, de Koerden bombardeert........'
       
       en: 'Middendorp (opperhoofd der strijdkrachten) wil ook Syrië bombarderen, alleen op die manier is IS eronder te krijgen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

       en: 'Han ten Broeke over de Koerden en de F16.... OEI!!!'

Voor meer berichten met/over Stoltenberg, Turkije, Koerden, PKK, NAVO, terreur, Jemen, Houthi, ISIS, Al Qaida en/of Saoedi-Arabië, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten