Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 juli 2015

Plasterk dient wetsvoorstel in, waarmee onze geheime diensten, de VS en Israël u nog beter kunnen bespioneren.........

Het 'leuke' rode PvdA hoedje Plasterk diende eind vorige week een wetsvoorstel in, die de geheime diensten en het OM meer bevoegdheden geeft, om computerverkeer en telefoongesprekken te kunnen tappen. Plasterk wil dit doen in de strijd tegen spionage........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De enorme klootzak Plasterk heeft nog steeds niet begrepen, dat alle verzamelde data linea recta richting VS en Israël gaan (dat laatste land beheert o.a. de computers van de politie.......). Dus in de strijd tegen spionage, geeft Plasterk buitenlandse mogendheden, die al vaker hebben laten zien dat ze geen probleem hebben, om gegevens over Nederland, haar burgers en bedrijven in te zien, nog meer kans om ons en de Nederlandse bedrijven te bespioneren!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dit alles, nadat Plasterk vorige week, door de kortgedingrechter, terecht werd gewezen over het afluisteren van telefoonverkeer tussen advocaten en hun cliënten, zonder dat daar toestemming voor werd gegeven....... De rechter 'verordonneerde', dat deze praktijken niet langer zonder toestemming, mogen worden uitgevoerd. Aan die onwettige praktijken moet niet per onmiddellijk een eind gemaakt worden, maar pas over een half jaar, waarna er sancties zullen worden getroffen (wat een achterlijke uitspraak, waarom gvd niet per direct?????!!!)......... Eén ding is zeker: de woorden privacy en staatsterreur komen niet voor in het woordenboek van Plasterk en van spionage snapt hij geen biet!

Vuilnisman, mag dit uitgewerkte vat chemisch Plasterk-afval a.u.b. mee? 

Voor meer berichten over deze belachelijke, totaal mislukte PvdA minister, klik op het label Plasterk, onder dit bericht. Voor meer berichten over spionage, telefoontaps, afluisteren en/of computer-inbraak, klik op het desbetreffende label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten