Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 juli 2015

Jurgen van den Berg wordt door NOS ingezet om meer luisteraars te trekken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zojuist in het Radio1 nieuws van 14.30 u., het bericht dat de NOS vanaf januari 2016, de grootste onbenul presentator die Radio1 rijk is, Jurgen van den Berg, inzet als vaste presentator van het Radio1 journaal in de ochtend. Hij vervangt het peperdure presentatiestel de Jong en van Oosten. De NOS zegt dit te doen om meer luisteraars te trekken......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hè hè mensen, is dat ff lachen.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als het huidige programma dat van den Berg op Radio1 presenteert, aardig wat luisteraars trekt, is dat voornamelijk te danken aan zijn redelijk intelligente duopresentator Ghislaine Plag! U moet voor de gein een keer luisteren naar het programma dat van den Berg mede presenteert ('De Ochtend'), en eens opletten, hoe vaak die van den Berg een echt lopende zin uit z'n domme strot krijgt.........
Ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig!!

De hoogste tijd, dat er een fikse bezem door de top van de NOS en de NPO gaat, alle topgraaiers de straat op en echte deskundigheid, tegen een normaal salaris terug!!

Voor meer berichten met de enorme flapdrol van den Berg, de zak die nooit z'n werk voorbereidt en die zelfs denkt zijn werk te kunnen misbruiken, om zijn buurman te schofferen, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Zie ook: 'Jurgen van den Berg: we werken ons hier elke dag uit de naad...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten