Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 juli 2015

Griekenland: een 'totaal onafhankelijk onderzoek' van het EenVandaag opiniepanel, naar de steun van de Nederlander voor de Grieken....... Aaaajaaaaajaaaaaaaj!!!

In EenVandaag op Radio1 gistermiddag (rond 14.14 u.) het bericht dat het EenVandaag opiniepanel onderzoek had gedaan onder lezers en kijkers van haar programma. Het onderzoek behelsde de mate van steun die er nog onder Nederlanders is, voor de Grieken en of men vond dat de trojka Griekenland nog moest helpen. Niet verwonderlijk, dat 60% van de ondervraagden geen cent meer willen steken in Griekenland..... Hoewel: eigenlijk verwonderlijk, dat dit percentage niet veel hoger lag, op zo'n 90%, immers als je alle uitzendingen over dit onderwerp van EenVandaag na luistert, is de berichtgeving vooral het standpunt van bedrieger Dijsselbloem en z'n politieke maatjes, in Nederland en de EU en alle zogenaamde deskundigen, die dezelfde leugens verspreiden, inclusief haatzaaierij tegen de Grieken...... Dus het standpunt van: inhumane neoliberale maatregelen doordrukken, anders kan je oprotten!!

Eén ding is zeker, de ondervraagden werd niet gevraagd, of de steun voor Griekenland door moest gaan, maar dan wel met een paar toevoegingen, zoals de steun die bedoeld is, om de rente op de leningen af te lossen.... Of de toevoeging dat deze leningen, die de banken op de pof aan Griekenland verleenden, met uw belastinggeld werden overgekocht van de banken, door o.a. onze regering!!

Voor de werkelijke gang van zaken in deze zaak, moet je vooral niet bij EenVandaag, of andere zendgemachtigden op Radio1 (of BNR) zijn, al kan het wel gebeuren, dat je wat kritische geluiden hoort, maar dan wel naast een uiterst anti-Grieks praatje, van de zoveelste neoliberale 'deskundige', of liegende politicus, wiens mening als de enige juist wordt geïnterpreteerd door de presentatoren...............

Walgelijk!!!!

Zie ook: 'Grieken afknijpen is rechtvaardig volgens Juncker, het EU opperhoofd voor alle EU burgers, dus ook voor de Grieken........' Let op! Klik ook op de 'links' onder dat bericht! 

       en: 'Griekenland: de media lobby tegen de Grieken wordt met de dag groter........'

Voor meer berichten over o.a. de Griekse crisis, klik op de labels: Griekenland, schuldenlanden en/of Dijsselbloem, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten