Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 8 juni 2015

Rutte's 'dikke ik' en de 4 miljoen opgehouden dikke middelvingers tegen deze kwast........

De meest achterlijke uitspraak van Rutte ooit (al gaat het oorlogshitsen tegen Rusland misschien nog 'wel wat verder...'), deed deze onzelfstandige wc kwast, tijdens het VVD congres zaterdag 30 mei jl. Deze belangrijkste vertegenwoordiger van een georganiseerde misdaadbende, die men 'VVD' noemt, een partij die vergeven is van fraude en corruptie, durfde het over waarden en normen te hebben........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De schoft sprak over egoïsme, hufterigheid en gebrek aan voornoemde waarden en normen, alsof de VVD op dat gebied niet juist het grote voorbeeld is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het grofst was nog wel zijn opmerking over ontslagen arbeiders (= werknemers, voor alle duidelijkheid), die na hun ontslag al meteen met het adres van het UWV in handen lopen. De over een enorme hamsterdrol getilde klootzak, durfde dit te zeggen, over mensen, die door toedoen van het meer dan waardeloze afbraakbeleid van Rutte 1 en 2, hun ontslag kregen........ Daarnaast weet deze hufter niet, wat het betekent om je ontslag te krijgen, bijvoorbeeld dat je dan meteen weet, dat je de huurlasten, of aflossingen plus rente op je hypotheek, niet meer kunt betalen, je je huis zal moeten verlaten en je derhalve op straat zal belanden, althans als je geen afdoende uitkering krijgt (waarvoor je belasting betaalt)........ Natuurlijk gaan die mensen onmiddellijk naar het UWV, vuile tyfushond!!!! Met excuus aan de 4voeters, die niet te vergelijken zijn met deze laaghartige, vuile bedrieger. Bovendien als je niet binnen 24 uur melding maakt van je ontslag, kan je op een later tijdstip grote problemen met het UWV krijgen, aangezien je dat verplicht bent, wil je aanspraak kunnen maken op een uitkering. VVD plork Rutte weet dit niet, omdat hij nog geen dag fatsoenlijk werk heeft verricht in z'n leven, laat staan dat hij ooit in een hiervoor beschreven situatie is beland!!

Wist u trouwens, dat Rutte 'goed gelovig' is, zo schijnt hij regelmatig de hervormde kerk te bezoeken, al zal dat tegenwoordig een 'PKN' kerk (Protestantse Kerk in Nederland) zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! Gelukkig weet hij wel, wat jezus bedoelde met z'n uitspraak, dat je de verdrukten der aarde moet toelaten in je huis en hen naast onderdak en voedsel, een bed (desnoods je eigen bed) moet aanbieden, want voor Rutte kunnen er niet genoeg vluchtelingen opgevangen worden in Nederland..... Een echte rentmeester van god, die Rutte.... Of begrijp ik het 'niet helemaal....???'

Voor 'de goede orde':het beleid dat Rutte 1 en 2 tot nu toe hebben gevoerd, hebben voor het record, van 4 miljoen mensen opgeleverd, die tegen-, op-, of onder de armoedegrens moeten leven....... U snapt zeker wel, hoe deze mensen over Rutte en zijn smerige opmerkingen denken???

Ongelofelijk, dat deze wanpresterende nitwit hufter, premier mag spelen.......

Wat een rotschoft die Rutte, dat hij maar snel aan de bedelstaf mag raken en hem overal de deur wordt gewezen!!!

Zie ook: 'Henk Kamp over Kamer van Koophandel en 'wat we al gedaan hebben....'

Voor meer berichten over Rutte, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten