Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 juni 2015

Plofkip: 39% van de Nederlanders wil dat deze dieren op de groftste manier gemarteld worden, dat hebben ze wel verdiend, die dieren!!!

Uit onderzoek van Motivaction zou blijken dat 61% van de Nederlanders wel van een iets minder grof groot- en doodgemartelde kippen, uh kuikens willen eten. Dat zou betekenen aldus de nieuwsberichten op de landelijke nieuws radiozenders, dat 39% geen moeite heeft met plofkip...... Uiteraard is er een flink groeiende groep mensen, die geen vlees (en vis) meer eten, of alleen 'eco-kip' eten (ha! ha! ha! ha! vleeseten is nooit ecologisch verantwoord!!), die zullen zich ook tussen die 39% bevinden.

Maar laten we ervan uitgaan, dat i.d.d. zo'n 40% van de mensen geen probleem heeft met plofkip (velen zullen dit niet eens durven aan te geven in een enquête....). Wat een schoftentuig moet dat zijn, wanneer je keihard durft te stellen, dat voor jouw genot dieren in een noodtempo groot- en doodgemarteld moeten worden...... Je zou die lui bijna een week zo moeten opsluiten, kijken wat ze daarna zeggen.......

Nogmaals mensen, doe uw lichaam een plezier en stop met vleeseten, goed voor de darmen en organen, als hart en nieren. Bovendien zorgt u daarmee, dat er minder oerwoud wordt gekapt, of afgebrand om soja te verbouwen (genetisch gemanipuleerd) voor onze enorme vee stapel, waarvan er in de intensieve martelveehouderij 500.000.0000 (!!!) op jaarbasis worden doodgemarteld (van de wereldwijd verbouwde soja, gaat 80% naar de intensieve martelveehouderij!!). Buiten dat u daarmee deze arme dieren een grote dienst bewijst, zorgt u meteen voor een vermindering van het wereldvoedselprobleem, omdat er voor elke kilo vlees, gemiddeld 5 kilo groente nodig is (en hele meren met drinkwater, terwijl schoon drinkwater, meer en meer een probleem wordt!!). Om nog maar te zwijgen over alle transporten rond de wereld, alleen om vlees te kunnen eten........ Kortom een geweldig 'wapen' tegen de klimaatverandering* en dat is weer goed voor uw nageslacht en/of komende generaties!!!

* Vergeet daarbij niet de vermindering van methaangas uitstoot, door alle dieren, die niet kunstmatig ter wereld hoeven te worden gebracht.

Zie ook:  'Dierenbescherming is niet doof, dus worden de voorwaarden voor het 'Beter Leven' keurmerk afgezwakt......'

        en: 'Kippenleed: intensieve pluimveehouder toont trots stal voor 37.000 kippen..........'

Voor meer berichten met het wereldvoedselprobleem, vleeseten, klimaatverandering en/of Motivaction, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten