Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 juni 2015

Jan Fokkema van NEPROM (projectontwikkelaars) wil graag meer actie van de overheid, zodat er weer projecten ontwikkeld kunnen worden........ ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen rond 8.37 u. was Jan Fokkema van de overkoepelende organisatie van projectontwikkelaars NEPROM te horen bij BNR. Deze plork heeft de leegstand van kantoorgebouwen tot doel van zijn gelul gemaakt. Er is al samenwerking tussen de overheid en het geteisem dat zich projectontwikkelaars noemt, rond de grote leegstand van kantoren in Nederland,....... Er schijnt zo'n 10 miljoen vierkante meter leeg te staan en volgens Fokkema is daar 2 miljoen vierkante meter aan onttrokken de laatste paar jaar.

Fokkema wil een soort dictator, met veel beslissingsbevoegdheid die de boel wat voortvarender moet aanpakken. Met andere woorden: of de overheid maar even de belastingpot wil leegschudden, zodat kantoorgebouwen kunnen worden gesloopt, of omgebouwd tot (veel te dure) woonruimte en hotels........ Voor de vorm zei de kwast er bij, dat er meer moet worden overlegd, voordat er nieuwe projecten worden ontwikkeld..... ha! ha! ha! ha! ha! Reken maar, dat wanneer het moment daar is, dat er 'nog maar' zo'n 4 miljoen vierkante meter leeg staat, de projectontwikkelaars middels de lobby bij de verschillende overheden, binnen de kortste keren een paar miljoen vierkante meter kantoorruimte hebben bijgebouwd!!! Het geld moet rollen tenslotte en wel in de richting van de portemonnee van Fokkema (of is het Fokkenmaar??) en zijn bouwmaffia project collega's......

Voor nog een smerig pleidooi van Fokkema, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten