Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 juni 2015

Guantanamo Bay: de VS wil Nederland een paar onterecht gevangen gehouden mensen in de maag splitsen, terwijl de verantwoordelijken voor die ontvoeringen en gijzelingen voor het Internationaal Strafhof gedaagd moeten worden!!!

We zijn weer is 't mafste knulletje uit de klas, i.p.v. de VS voor het Internationaal Strafhof (en het Internationaal gerechtshof) te dagen, waar de Nederlandse politiek en de VVD paljas-burgemeester van Aartsen, inclusief de Haagse gemeenteraad zo apetrots op zijn, gaan we godverdomme naar Washington (met het nationale waterhoofd 'fucking' W.A. en zijn pampakoningin) om alvast stiekem ja te zeggen, tegen het verzoek van de VS hun onschuldige gevangenen op te nemen, zo hebben de VVD en de PvdA intussen al afgesproken..... 'Gevangenen?' Ontvoerde mannen, die niets hebben gedaan, die gemarteld zijn en in het kwaadste geval al 14 jaar onterecht gegijzeld zijn door de VS. Dit omdat het pure schoftentuig van de Republikeinen, deze mensen op eigen bodem weigert..... Te zot voor woorden!!!

De VS zou voor het Internationaal Strafhof gedaagd moeten worden, voor ontvoering, gijzeling en marteling van deze mensen, wier leven voorgoed verknald is!!! Meteen een mooie gelegenheid om de VS voor het hof te dagen wegens standrechtelijke executies van verdachten (met drones) en vanwege de illegale oorlogvoering tegen Irak en de dood van meer dan 1 miljoen Irakezen (dit alles met hulp van bondgenoten als Nederland!!!!)........

De VS ontvoert, martelt en gijzelt onschuldigen vele jaren, maar omdat dezelfde VS weigert deze mensen als goedmaker op te nemen en schadeloos te stellen (daar ze niet meer terug kunnen, naar hun vaderland), moeten andere landen dit doen...... Dat men daar nog over nadenkt, i.p.v. de VS wereldwijd aan de schandpaal te nagelen en voor het gerecht te slepen, ongelofelijk!!!

Nogmaals, de hoogste tijd dat de VS voor het Internationaal Strafhof (en het Internationaal Gerechtshof) wordt gedaagd, wegens: grootschalig terrorisme, schendingen van mensenrechten, martelen, standrechtelijk executeren van verdachten, grootschalige oorlogsmisdaden en het schenden van de privacy van zo ongeveer elke aardbewoner!! Dat de VS dit hof niet erkent, is geen reden de (ex-) machthebbers van de VS, plus alle uitvoerders van genoemde misdaden, niet voor dit Strafhof aan te klagen, dat heeft dit hof al eerder met andere machthebbers gedaan! Overigens erkent de VS het Internationaal Gerechtshof wel.

Voor meer berichten over Guantanamo Bay, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten