Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 mei 2015

Stientje van Veldhoven hels over 'NS poortjes springers.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zoals (ook op deze plek) voorspeld* is gebeurd: afgelopen weekeinde, sprongen een paar honderd mensen over de NS poortjes van het Centraal Station in Rotterdam, die n.a.v. de agressie in treinen, vervroegd in gebruik werden genomen.......... Dit 'fenomeen' was al bekend in Rotterdam: in de metro werden deze poortjes door portalen vervangen, daar er teveel mensen over de poortjes sprongen. Het gevolg daarvan: mensen die door deze portalen lopen met hun OV-ripkaart, worden van achter omvergeworpen, door ex-poortjesspringers, zodat die tegelijk, met de 'betalende reizigers' door deze portalen kunnen......

D66 leeghoofd Stientje van Veldhoven, vond het gisteren en vandaag nodig, op te roepen, de NS poortjes te verhogen, dus daar ook portalen van te maken....... ha! ha! ha! ha! ha!  Als dit in de hand moet worden gehouden, zonder dat mensen met geweld tegen de grond worden gewerkt, is daar maar één oplossing: zet om de drie poortjes iemand neer, dan kan de prijs voor het reizen nog verder worden verhoogd, zodat nog meer mensen de auto in worden gejaagd...... Dat is dus geen oplossing!! Er is maar één echte oplossing: maak het openbaarvervoer gratis**, daarmee kan eindelijk echt iets worden gedaan aan de vroegtijdige sterfte van zo'n 18.000 mensen per jaar (met zwaar medisch lijden, in de laatste periode van het leven) en aan het ontwikkelen van long- en luchtwegklachten bij een groot aantal kinderen. Laat iedereen geoormerkt belasting betalen voor het openbaarvervoer, kunnen we eindelijk een goed dekkend OV ontwikkelen in Nederland, een echt alternatief voor de auto!! Zijn we meteen van het zwartrijden en veel ellende in treinen af, bovendien kan er dan meer personeel worden aangetrokken voor het OV, niet alleen tegen agressie, maar ook om de reizigers te helpen. Om over alle ellende met de vermaledijde OV-chipkaart nog maar te zwijgen..... Stop met het subsidiëren van autorijden met de achterlijke bijtellingen voor de belasting, je kan godverdomme zelfs met een Porsche in aanmerking komen voor 14% bijtelling!!! Mensen die dan alsnog auto willen blijven rijden, mogen dan de echte prijs voor het verrampeneren van de gezondheid van anderen en het milieu betalen!!

*  Zie: 'Joost Eerdmans stelt burgerjury in om eigen wanprestaties te maskeren.......'

** Zie: 'OV-chipkaart ingewikkeld: Peter Nouwens wil dat iedereen kan genieten van het openbaarvervoer....... ha! ha! ha! Is er nog iemand, die daar van geniet??

Zie ook: 'Metro Rotterdam kent naast verhoogde poortjes, nog amper zwartrijders.....'

       en: 'Stientje van Veldhoven zet zich in tegen de auto....... OEI!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten