Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 mei 2015

Parlementaire Fyra-enquête: de keus van de NS (in feite een staatsbedrijf), was niet zozeer om veel reizigers te vervoeren, maar om zo veel mogelijk winst te maken, vandaar dat het kaartje over de vergelijkbare afstanden, maar liefst 60% duurder was begroot..........

Om nog eens duidelijk te maken, dat het bij het openbaar vervoer niet gaat om zoveel mogelijk mensen te vervoeren en zo reizigers uit de auto te krijgen, zodat de lucht in steden en woonwijken in de nabijheid van snelwegen, eindelijk eens echt kan verbeteren, blijkt ook uit de Fyra-enquête weer, dat het alleen maar om de centen gaat....... Vergeet niet dat nog steeds, jaarlijks rond de 18.000 mensen vroegtijdig (inclusief een akelig ziekbed) sterven aan de gevolgen van de uitstoot, veroorzaakt door autoverkeer........... Daarbij kunt u nog eens een groot aantal kinderen optellen, die ten gevolgde van diezelfde uitstoot, long- en/of luchtwegklachten oplopen.

Voor meer berichten over deze enquête, klik op het label 'Fyra-enquête', onder dit bericht. Op die plek heb ik ook 'NS', 'gratis openbaarvervoer', 'openbaar vervoer', 'OV-chipkaart' en 'zwartrijden' genoemd, zodat u daar op kunt 'doorklikken'.

Zie ook: 'Frits Marckmann (ex-NS) vindt enquêtecommissie Fyra te eenzijdig en vooringenomen......'

        en: 'Fyra-enquête, een paar gore details en een 'mooie rol' van Zalm.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten