Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 4 mei 2015

Omtzigt (CDA) wil wel een 'christelijke' marine blokkade op de Middellandse Zee..........

Hoorde afgelopen vrijdag in het politieke panel bij BNR o.a. CDA koekwous Agnes Mulder. Het gesprek ging toen ik afstemde over de bootvluchtelingen en hun meestal vreselijke lot. Of het dan geen idee was, de Australische manier te hanteren. Die bestaat volgens de Nederlandse politici uit het terugsturen, of slepen van boten. Niemand die ik de laatste weken over deze kwestie hoorde spreken, wist te vertellen, dat Australie, de vluchtelingen, die ze bij tijd en wijle wel op hun marine schepen moeten halen, daar het schip, waarop deze mensen zitten dreigt onder te gaan, uitbesteden aan kleine eilandenstaatjes in de Stille Oceaan. Daar worden deze vluchtelingen in een soort concentratiekampen gestopt (nog wel zonder wachttorens overigens.......) Nee, echt een geweldige aanpak, volledig in overeenstemming met de rechten van de mens!!

Mulder vond de Australisch aanpak wel wat, want zo zei ze, haar partijgenoot Omtzigt heeft al eens gepleit voor een marine blokkade op de Middellandse Zee...... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, echt heel christelijk hoor, sleep de boten terug naar het strand en maakt ze dan onklaar!!!

Als wij maar door kunnen gaan, met het uitbuiten van Afrikaanse arbeiders, hun olie voor een schijntje kunnen kopen (natuurlijk wel met flink wat steekgeld voor de machthebbers), om daarna de geraffineerde producten weer duur terug te kunnen verkopen....... Uiteraard moeten we daar het voedsel voor onze dieren kunnen telen, of bloemen telen tegen een schijntje van de loonkosten, die hier moet worden betaald en dit alles zonder lastige milieuregels..... De boeren die daar al vele generaties op hun grond werkten, worden daar afgeschopt, met de juiste hoeveelheid geld worden de overheden daar omgekocht, om e.e.a. te bewerkstelligen. Daarna mogen die boeren zich als loonslaaf, voor een appel en een ei laten uitbuiten, ofwel 'landjepik' door westerse en Chinese bedrijven....... En dan het belangrijkste waar het westen rijk van wordt in dat continent: oorlog en u weet het, hoe meer oorlog, hoe meer wapenverkopen!! Jaarlijks pompt het westen voor miljarden dollars aan wapens in Afrika. Dat daardoor mensen op de vlucht slaan is maar bijzaak, we moeten gewoon even uitvinden, hoe we die lastige vluchtelingen tegen kunnen houden, bij de grens van Europa!!!

Godverdomme wat een tuig!!!

Zie ook: 'Leenaers (CDA) wil zo ongeveer als enig EVP lid, wel een gedwongen aantal vluchtelingen per EU land........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over de leeghoofd hufters Mulder en Omtzigt, klik op het label met hun  naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor 'wapenhandel', 'landjepik' en 'vluchtelingen' (voor vluchtelingen op de Middellandse Zee, kan u ook op de naam van deze zee klikken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten