Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 mei 2015

Jos Nijhuis, oppergraaier Schiphol, ziet geen reden af te zien van zijn mega bonus..........

De directeur van Schiphol, Jos Nijhuis, ziet geen reden om af te zien van een bonus van dik 3,5 ton, dit ondanks dat zijn personeel al meer dan 2 jaar op de nullijn staat en er zo is bezuinigd, dat veel medewerkers de hoeveelheid werk niet meer aankunnen....... Zelfs de grote ophef, die in het land ontstond over deze onbeschofte (grote) bonus*, zal 'm aan z'n kont roesten..... Logisch toch? Nijhuis heeft goed z'n best gedaan, om de gewone arbeiders van Schiphol uit te nemen en daar is hij goed in geslaagd, ja toch???!! Daarnaast heeft Nijhuis het middels een dikke, peperdure lobby in Den Haag, voor elkaar gekregen, dat de totaal overbodige uitbreiding van Lelystad 'Airport' (ha! ha! ha!) doorgaat, wat wilt u nog meer??!!!
Jezus wat een ploertenkop!!

* Nogmaals: waarom moeten deze hufters nog een bonus krijgen, bovenop hun al veel te hoge inkomen? Is een bedrag van 6 ton per jaar, te weinig om je voor 300% in te zetten???

Zie ook: 'Dijsselbloem: Nijhuis, grofgraaier van Schiphol heeft de 9 ton, die hij vorig jaar bij elkaar graaide, meer dan verdiend!!!'

        en: 'Mansveld houdt rekening met het afschieten van grote hoeveelheden ganzen, bij uitbreiding Lelystad 'Airport...''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten