Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 april 2015

Vlucht MH17: volgens Rob de Wijk en Ben Bot valt Nederland niets te verwijten........

Afgelopen zaterdag miste ik het grootste deel van Argos, later die middag hoorde ik in het nieuws (Radio1), wat m.n. de beroepslobbyisten voor het militair-industrieel complex, de Wijk en Bot hadden gezegd, over het neerhalen van een militair transportvliegtuig in Oost-Oekraïne. De Nederlandse regering zou op de hoogte moeten zijn geweest, dat er op een 'briefing' in Kiev door de neonazi moordenaars junta van Porosjenko werd gemeld, dat er een militair Antanov transportvliegtuig van Oekraïne was neergehaald met een raket van de opstandelingen. Dit vliegtuig werd neergehaald op een hoogte van 6.200 meter, waarmee iedereen gewaarschuwd was, dat het niet veilig was boven dit gebied te vliegen. Een Nederlandse ambtenaar was aanwezig op de briefing en zij bracht dit bericht, direct na de 'briefing' over aan de Nederlandse regering. Daarmee wordt de leugen nog eens doorgeprikt, dat men in Rutte2 niets wist van dit gevaar, dat geldt m.n. voor VVD feeks Hennis-Plasschaert, VVD drugsmaffia lobbyist en hufter de luxe Opstelten en VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen. Overigens was dit al heel lang een dikke leugen, immers iedere imbeciel die alleen de landelijke radio nieuwszenders over de burgeroorlog in Oekraïne volgde, had kunnen weten dat er al meerdere vliegtuigen en helikopters waren neergehaald in het gebied, waar later MH17 neerstortte.........

Maar dat kan je volgens de oplichters Bot en de Wijk de Nederlandse regering niet kwalijk nemen..... Mag ik even kotsen godverdomme??!!! Alsof we geen belasting betalen, voor het veilig kunnen reizen, dus ook in een vliegtuig!!!! Vliegen met burgers boven een oorlogsgebied, hoe ziek moet je zijn, zeker als je daar als overheid niets tegen doet, terwijl je wel op de hoogte bent van het grote gevaar, die het vliegen met een toestel van de burgerluchtvaart boven een dergelijk gebied met zich meebrengt...????!!!!

Men doet in de Nederlandse media en politiek net of het nieuw is, dat de opstandelingen luchtdoelraketten hebben en hadden, terwijl zoals gezegd, het bekend was dat er vliegend militair tuig uit de lucht was gehaald door de opstandelingen. Maar niets over de moordenaarsbende van Porosjenko en de raketsystemen, waar dit geteisem over beschikt....... De opstandelingen kwamen aan die dingen, toen grote groepen soldaten en officieren deserteerden en overstapten naar de opstandelingen, omdat ook zij tegen de staatsgreep waren, die tegen hun democratisch gekozen president werd uitgevoerd. Deze opstand en de daaropvolgende staatsgreep werden mede georganiseerd en betaald door de VS, met advies en 4 miljard dollar VS subsidie!!!! Waar je, zoals gezegd, al helemaal niemand over hoort, is het feit, dat er genoeg luchtdoelraketten overbleven in Oekraïense handen, de junta van Porosjenko beschikte en beschikt zelfs over Buk-raket systemen!!!! Vergeet niet, dat ook voor de ramp met MH17, Oekraïne in het rampgebied aanwezig was..... Overigens hebben onafhankelijke deskundigen allang gesteld, o.a. op basis van beelden en rapporten, waaronder een autopsierapport, dat MH17 door een (Oekraïense) straaljager uit de lucht is geschoten....... Waarom denkt u, dat u tot op de dag van vandaag geen satellietbeelden heeft gezien, van het rampgebied, terwijl alle satellieten die eroverheen gingen, al maanden voor de ramp alle aandacht juist op dit gebied richtten...... Met andere woorden: er moet een overvloed aan beelden zijn, van de dag dat de ramp zich voltrok...........

Natuurlijk zeggen Bot en de Wijk, dat Rutte 2 niets te verwijten valt, immers dat komt niet uit, als we de schuld in de schoenen van de Russen willen schuiven en daarmee het militair-industrieel complex meer wind in de rug geven, dan ooit eerder gezien!!!! Dat moment komt razendsnel nader, de ene politicus na de andere durft de riedel af te draaien, dat we veel meer aan defensie (lees: oorlogsvoering) moeten besteden, daar we in slaap zijn gesust..... ha! ha! ha! ha! In die diepe slaap heeft de NAVO zich tegen de afspraak in, steeds verder uitgebreid richting Moskou (en daarmee in feite alle ellende veroorzaakt). Ondertussen geeft deze uiterst agressieve organisatie 7 keer meer uit aan defensie, dan Rusland en China samen.... Maar 't kan altijd beter nietwaar???!!! Tenslotte moeten al die lobbyisten, zoals Hennis-Plasschaert straks, na hun politieke carrière, een dikke beloning ontvangen voor hun 'heilzame werk', op wat voor manier dan ook!!!!

Het wordt de hoogste tijd, dat de Nederlandse regering en dan m.n. de genoemde verantwoordelijken strafrechtelijk worden vervolgd, wegens uitermate onverantwoord en laks beleid, waarmee men het leven van de MH17 passagiers bewust in de waagschaal heeft gesteld!!!!

Zie ook: 'Esther de Lange liegt heel soepel over Oekraïne en Rusland....'

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op het label 'vliegramp', onder dit bericht. Dat geldt uiteraard ook voor de plorken Bot en de Wijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten