Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 april 2015

Van Rijn: PGB nieuwe stijl is 'niet vlekkeloos verlopen....' Deel twee: de schuld ligt bij de post en/of de postkamer..... ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmiddag plaatste ik al een bericht over de het PGB nieuwe stijl, de vele problemen daarmee en de belachelijke uitlatingen van PvdA hufter Martin 'die vrouw' van Rijn daarover*. Het bericht was nog niet geplaatst, of het Radio1 nieuws van 15.00 u. meldde, dat van Rijn, in zijn brief aan de Kamer, die daar gisteren aankwam, niet had bedoeld te zeggen, dat de PGB houders de schuld waren van de problemen..... Hoewel hij letterlijk stelde, dat de PGB houders de declaraties van de zorgverleners, te lang op de keukentafel laten liggen, met de toevoeging dat 40% deze declaraties zelfs 2 weken op die tafel laten liggen, of zelfs langer........ Voor de duidelijkheid: veel zorgverleners ontvangen geen betaling voor hun werk, een behoorlijk aantal zelfs al 3 maanden niet.........


Van Rijn kreeg voor die opmerking, dat de schuld voor de problemen bij de PGB houders ligt, op z'n kloten in de Kamer en hoewel hij e.e.a. letterlijk had gesteld, zei deze PvdA oplichter vanmiddag in de Kamer, dat hij dit niet zo bedoeld had....... Hij had o.a. de post en postkamers bedoeld, dus die declaraties waren daar op de keukentafel blijven liggen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vuilnisman, mag dit hopeloze stuk grofvuil a.u.b. ook mee??? Alvast mijn dank!

* Zie: 'Van Rijn: PGB nieuwe stijl is 'niet vlekkeloos verlopen....' ha! ha! ha! ha! Het eufemisme van de maand!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten