Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 april 2015

Rik van Slingelandt dacht wel weg te kunnen komen met een mager tonnetje extra aderlating voor ABN Amro........

Afgelopen dinsdag werd wat grofgraaiersgeteisem gehoord in de Tweede Kamer. Zo ook de voorzitter voor de bloedraad van commissarissen bij ABN Amro, van Slingelandt. "ABN Amro (hij bedoelde zichzelf en z'n bloedraad, plus VVD minkukel Zalm) heeft de gevoeligheid in de samenleving onderschat...", zo stelde van Slingelandt..... ha! ha! ha! ha! ha! Dit n.a.v. die de magere loonsverhoging van een klein tonnetje, op hun al even magere salarisje....... Jezus wat hebben we dit jaar veel kandidaten voor het eufemisme van het jaar, ongelofelijk!!! Met andere woorden: ofwel verwachte dit toptuig dat de consternatie over deze voorgestelde en toegekende (intussen terecht teruggetrokken*) loonsverhoging te verwaarlozen zou zijn, of men dacht dat het gepeupel het niet eens in de gaten zou hebben, terwijl de banken wat dit betreft zo onder de loep liggen.....

Uiteraard is het eerste de reden, dat zei van Slingelandt later dan ook: "De commotie die is ontstaan, hebben we onderschat, maar (nu komt 't:) we hebben ook een arbeidsmarkt waar we rekening mee moeten houden en kwaliteitsmensen die ons bedrijf verder kunnen helpen....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja en die Nederland aan de bedelstaf kunnen krijgen, als het nog een paar keer fout gaat, zoals in 2008 en die kant gaat het weer hard op! Neem alleen al het gekloot over die salarissen, dat duurt alweer een paar jaar en dezelfde argumenten als voor 2008 komen weer naar voren, ' we zouden niet zonder die zogenaamde deskundigen kunnen....' Jezus wat een psychopaat!!!

Alsof men vanuit het buitenland staat te kijken, wie ze 'nu weer' als frauderend bankier kunnen inpikken in Nederland...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens ook ING en Aegon kwamen weer met deze noodzakelijke hoge inkomens op de proppen....
Het is duidelijk, dit geteisem heeft totaal niets geleerd sinds 2008**, ook niet zo gek, als je ziet hoe de banken worden beschermd door de politiek, waarom mogen we bijvoorbeeld ons rekeningnummer niet meenemen naar een andere bank, zodat we banken echt kunnen straffen, voor dit uiterst onbeschofte graaigedrag!!!! Vandaar dat alle uitlatingen van Dijsselbloem nergens op slaan, zolang hij daar niets aan doet!!!

Boonman had gistermiddag op Radio1 een grote bek, toen hij zei, dat hij de grote ophef niet begrijpt, immers de loonsverhoging was toch al teruggedraaid??? Deze neoliberale druklul snapt dus niet, dat een groot deel van de Nederlanders nog steeds verontwaardigd is, over deze uiterst onbeschoft hoge loonsverhoging, die de bankiers zichzelf al hadden toegedicht..... Nadat er miljarden aan belastinggeld verdwenen om de banken overeind te houden, terwijl diezelfde banken nu weigeren hun schuldpapieren van Zuid-Europese schuldenlanden te verzilveren, dit daar ze gegarandeerd hun geld terugkrijgen, plus een rente die ze nergens kunnen krijgen. Dit wordt dan wel weer betaald met uw en mijn belastinggeld, want de miljarden die naar Griekenland gaan, gaan daarna bijna 1 op 1 richting de kluizen van onze banken, en die in de rest van Noordwest-Europa........Nee, Boonman begrijpt de ophef niet....... Jezus wat een klootzak!!!
Moet u nagaan, dan had ik het niet eens over de grote crisis, die de banken hebben veroorzaakt en die nog steeds voortduurt, hoe men u ook probeert voor te liegen, dat de crisis voorbij is, of dat we in een tweede crisis terechtkwamen, na 2008..... Een crisis die velen een berg ellende hebben opgeleverd, om wat zaken te noemen: werkloosheid (meer dan1 miljoen werklozen, het echte cijfer), een record aantal huisuitzettingen, meer dan 4 miljoen mensen, die tegen, op, of onder de armoedegrens moeten leven, een record aantal faillissementen (inclusief zzp'ers), een record aantal suïcides en ga nog maar even door.... Nee echt geen reden om zo verontwaardigd te zijn, over het gedrag van het bankengeteisem!!! Overigens zijn al deze 'records' mede te danken aan het meer dan waardloze beleid van Rutte 1 en 2 op deze crisis.

** Waar niemand over lult, is het feit, dat de banken allang weer bezig zijn, om zichzelf in het buitenland groter te maken, terwijl dat nooit meer zou gebeuren, daar de banken dan te groot zouden worden, om niet te redden, bij dreigend faillissement ('too big to fail')......

Zie ook: 'Zalm in de ABN Amro verontschuldigingsbocht........ Zandzakken voor de deur en verstopt uw geld!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten