Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 april 2015

NAVO beschuldigt Rusland alweer van meevechten met- en wapenleveranties aan opstandelingen Oost-Oekraïne

Gistermorgen op Radio1 (rond 8.15 u.), berichtte Dennekamp vanuit Donetsk over de wapenstilstand die in Minsk op 12 februari jl. werd gesloten. Daar is volgens hem in Donetsk en Marioepol niets van te merken, al stelde hij wel, dat het grootste deel van Oost-Oekraïne, rustig is. Dennekamp noemde zwaar geschut plus een groot aantal explosies in Donetsk*. Volgens de NAVO komt dit omdat Rusland nog steeds de opstandelingen steunt met wapens en manschappen, zo zei Dennekamp. Jammer dat hij niet zei, dat deze beweringen op niets berusten, maar ja wiens brood men eet..... (de NOS volgt braaf de leugens van de NAVO en westerse regeringen, die de koude oorlog willen laten herleven en zelfs een 'warme oorlog' niet uitsluiten.....). Bovendien weigerde Oekraïne van meet af aan de zware wapens terug te trekken uit Oost-Oekraïne......** Dennekamp stelde dat beide kanten zich niet aan de wapenstilstand houden, maar zei niets over de weigering van de neonazi kliek in Kiev, de zware wapens terug te trekken uit het oorlogsgebied. Jammer, Dennekamp was tot voor kort de NOS verslaggever, die nog het meest onafhankelijk berichtte over Oost-Oekraïne..........

Leve het militair-industrieel complex, houzee!!!

* Overigens wordt Donetsk al maandenlang bestookt door het Oekraïense leger en verdedigen de opstandelingen zich tegen deze grove oorlogsmisdaad!!

** Zie: 'Geert Jan Hahn en zijn 'deskundige' gekleurde kijk op Oekraïne........ AAJAAAJAAAJ!!!'

Voor meer berichten over Oekraïne, Dennekamp en/of de wapenstilstand, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten