Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 april 2015

Maagdenhuisontruiming, politie woordvoerder stelt, dat de politie nooit zomaar iemand op z'n kop slaat........ ha! ha! ha! ha! ha!

In het Radio1 nieuws van 13.00 u. een woordvoerder van de Amsterdamse politie, die vertelde over de ontruiming van het Maagdenhuis. Haar werd voorgelegd, dat de studenten klaagden over het gewelddadig optreden van de ME en dan m.n. de klacht dat men met de wapenstok op het hoofd werd geslagen. Daar zei deze woordvoerder over, dat de politie nooit zomaar iemand op z'n kop slaat........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze ongelofelijke dombo gaf hier dus toe, dat de politie dat inderdaad heeft gedaan, maar niet zonder reden..... Iemand met een wapenstok op z'n kop slaan, is een uiterst fascistoïde manier van geweld uitoefenen. Je mag nooit iemand op z'n kop slaan en al helemaal niet met een wapenstok!!! De hoogste tijd, dat de politie eens gaat overleggen met medici, zoals met neurologen, zodat bij de politie eindelijk het begrip doordringt, dat je echt nooit iemand met wat dan ook op z'n kop mag slaan!! Zijn ze nou helemaal begodverdomd???!!!!

Uiteraard werden er weer paarden ingezet op mensen en het werd niet genoemd, maar reken maar, dat er ook honden zijn gebruikt. Dat is ook al een uiterst fascistoïde manier van doen, dieren mag je hooguit gebruiken, om levens te redden, maar niet om groepen mensen te bedwingen, zoals de nazi's voor en tijdens WOII ook deden, volkomen krankzinnig!!

Overigens heeft het universiteitsbestuur, met het doorzetten van deze ontruiming, laten zien, dat het niets geleerd heeft van deze studenten 'opstand.......' Immers de studenten hadden toegezegd en getekend voor vertrek op maandag a.s...............

Voor meer politiegeweld, zie: 'Bungehuis 'ontzet' door politie met fascistoïde pet......'

Zie ook: 'Maagdenhuis 'bezetting', een fiks gekleurd verslag van de Jager op Radio1.......'

       en: 'Jet Bussemaker snapt het nog steeds niet....... Ze hoopt dat de studenten het vooral over de kwaliteit van het onderwijs hebben..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten