Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 april 2015

Koningshuis propaganda van de NOS: een groot deel van de Nederlanders is blij met 'koningsdag nieuwe stijl.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Men weet bij de NOS en Radio1 niet hoe grondig de aars van het koningshuis te likken Afgelopen maandag had Radio1 een aantal 'oranje populariteitslijsten', zo hoorde ik, toen ik per ongeluk afstemde op de oranje propaganda zender Radio1........
Uw Azijnpisser heeft een (héééél) klein onderzoek ingesteld, dat onderzoek liep van vlak na de dood van Johan Friso, tot een half jaar daarna. Het onderzoek bestond uit het bezoeken van het condoleanceregister voor deze namaak Oranje. Na een half jaar hadden 'maar liefst' meer dan 20.000 Nederlanders het nationale condoleanceregister bezocht en getekend.......
20.000 van de 16.000.000.000 Nederlanders, ja 'dat is inderdaad een heel groot deel van de Nederlandse bevolking.....'

Gisteren meldde de NOS, na alweer een eigen onderzoek, dat het overgrote deel van de Nederlanders blij is met 'koningsdag nieuwe stijl......' ha! ha! ha! ha! ha! Een koning hoort thuis in sprookjes en de middeleeuwen, 'koningsdag nieuwe stijl', anno 2015.... ha! ha! ha! ha! Ook gisteren kon men het niet nalaten op Radio1, oranje propaganda te bedrijven, daarom was dit 'koningsdag nieuwe stijl', onderwerp in Standpunt NL. Het vreemde was overigens wel, dat een fiks deel van de 'oranjeklant luisteraars' zich negatief uitlieten over deze 'koningsdag nieuwe stijl......' ha! ha! ha! ha! ha!

Het volk wordt oplicht door de 'onafhankelijke zendgemachtigde' NOS....... Ongelofelijk!!!
Wat betreft Standpunt NL: dat is een programma van de NCRV en de KRO, daar kan je niets anders verwachten, dan blinde, lullige oranje propaganda!

Zie ook: 'Koningsdag anno 2015........ ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over koningsdag, koninginnedag en/of het koningshuis, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten