Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 april 2015

Jacobine Geel, voorzitter GGZ Nederland is blij met de bezuinigingen op de GGZ zorg..........

Jacobine Geel, schijnt regelmatig in het Mediaforum te zitten, de trut schijnt presentatrice te zijn, naast dat ze ook dominee speelt, bovendien is de kuttekop voorzitter van GGZ Nederland. Waarom dat is, is me een raadsel, theologen zorgen juist voor veel 'geestesziekten......' Daarnaast kan ik nergens vinden, dat ze ook maar enige opleiding op dat gebied heeft genoten..... De trut was gisteren op Radio1 te horen, over het grote aantal keren, dat de politie moet uitrukken voor verwarde personen, meestal (verwarde) psychiatrische patiënten.... Vorig jaar was dit gestegen van 52.000 naar 60.000 keer!!!

Samen met de burgemeester van Heerenveen werd er gesproken over deze problematiek en de frustratie bij de politie over deze inzet, waarvoor Schippers door diverse deskundigen en zelfs door de politie werd gewaarschuwd, toen zij de belachelijke bezuinigingen inzette op de GGZ zorg, zoals hogere eigen bijdragen en een nog verder uitgeklede zorg. Met die bezuiniging had Geel totaal geen moeite, is de kut soms van de VVD??? Een probleem die inzet? Welnee, volgens Geel niet, dat zijn wat aanloop problemen en ach dat er intussen al tientallen van deze patiënten een eind aan hun leven hebben gemaakt, als gevolg van die bezuinigingen, interesseert deze helleveeg al helemaal niet, VVD stoephoer Schippers staat al tot haar liezen in het bloed!!! Buiten dat, die 60.000 keer politie-inzet, zal bij het publiek dat daar getuige van was, haat, dan wel nog grotere weerzin hebben gekweekt tegen GGZ patiënten!! Terwijl GGZ Nederland eerder wel erkende, dat de bezuinigingen op de GGZ de oorzaak van de vele problemen konden zijn*.

Nee, betere ambulante zorg is wat 'we' nodig hebben, volgens Geel en ze ziet wel wat in verplichte ambulante zorg........ ha! ha! ha! ha! ha! Niet één keer zei de kut dat de bezuinigingen terug moeten worden gedraaid, omdat al te veel mensen zich suïcideerden...... Ach dat kan je toch niet bewijzen, die mensen waren immers toch gek!!!

Ook het Haagse initiatief, waar een GGZ afdeling is geopend in het hoofdbureau van politie, kan op de instemming van Geel rekenen.......GGZ patiënten horen niet thuis op een politiebureau!!! Geel, jij bent een ongelofelijk slechte voorzitter van GGZ Nederland, rot ajb zo snel mogelijk op, tyfuswijf!!

* Zie: 'GGZ Nederland constateert dat er veel verwarde mannen zijn, maar weet niet hoe dat komt....... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer GGZ berichten, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten