Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 april 2015

Groningse aardgasbevingen: ook de Raad van State, dus ook 'uw' koning wenst nieuw onderzoek...........

Werkelijk ongelofelijk, de Raad van State (officieel is Willem Alexander, het nationale waterhoofd, voorzitter van die lamlendige Raad) deed zojuist uitspraak over de aardgasbevingen in Groningen, daar de inwoners terecht de acties van Kamp totaal ondermaats vinden en daarom de Raad om een uitspraak vroegen. Zelfs stopzetten van de gaswinning in Loppersum werd door de Raad van State afgewezen, dit daar opnieuw opstarten van de winning op een later tijdstip moeilijk of zelfs onmogelijk zou zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wel mag er nog maar minimaal gas worden gewonnen. Het gebied rond Loppersum werd en wordt het zwaarst getroffen, door deze aardbevingen, vandaar dat de bewoners om het sluiten van deze put hadden gevraagd.

De Raad wil eerst verder onderzoek afwachten en dan in augustus een definitieve uitspraak doen. Met andere woorden: de Raad volgt 'gewoon' de zwaar ondermaatse reactie van VVD Obersturmbannführer Kamp!!! 'Uiteraard' heeft de Raad verder niets aan het besluit van Kamp veranderd en gesteld, dat de beperkingen, die Kamp oplegde aan de NAM, als voldoende beoordeeld....... Daar voegde de Raad dan wel aan toe, dat er aan die maximale hoeveelheid kubieke meters gas, niet getornd mag worden.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof Kamp dat stiekem toch zou laten doen........... Hoewel? Bij een eerdere verlaging van het aantal kubieke meters gaswinning in Loppersum, liet Kamp elders meer gas winnen, waarna op niet eerder bekende plaatsen aardgasbevingen ontstonden.........

De hoogste tijd, dat die hele lamme raad van State wordt afgeschaft, het tuig dat deze 'Raad' bevolkt, heeft voor het overgrote deel, niets met rechtspraak te maken, of is daar zelfs maar voor opgeleid. Tijd voor een echt onafhankelijk college, met echte juridische deskundigen, waar zaken als de Groningse aardgasbevingen aan kunnen worden voorgelegd!!

Voor meer berichten over de aardgasbevingen, of de Raad van State, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten