Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 april 2015

CDA voor loonsverlaging oudere werknemers....... Echt hééééél christelijk...!!!

CDA ploertenlul Paul Schenderling van het 'wetenschappelijk bureau' van het CDA (ha! ha! ha!), pleitte gisteren namens zijn partij voor demotie (een mooi woord voor ordinaire loonsverlaging) bij oudere werknemers, dit is de uitkomst van een rapport, dat hij met een 'denktank' uitwerkte........ Volgens commentatoren op BNR en Radio1 gisteren, is het CDA de eerste politieke partij die dit doet. Nu meen ik me toch heel stellig te kunnen herinneren, dat dit smerige plan al in stinkende zwarte ballonnen werd geopperd door o.a. de gesel van de onderlaag, zijne D666 kwaadaardigheid Pechtold en een aantal schoften van misdadigersbende VVD. Overigens heb ik dit al meermaals voorspeld op deze plek, toen met de pensioengerechtigde leeftijd en de daaraan gekoppelde AOW*, verhoogde (en nog verder zal verhogen de komende jaren). Destijds stelde men, dat we arbeidskrachten tekort zouden komen en dat daarom de pensioenleeftijd omhoog moest, terwijl toentertijd al duidelijk was, dat vooral ouderen steeds vaker werkloos werden (en worden). Alleen een flinke loonsverlaging en uitkleden van de arbeidsvoorwaarden voor deze werknemers, zou nog enige lucht kunnen geven, was ook toen al de mening van een paar echte deskundigen. En precies dat gebeurt, de arbeidsvoorwaarden worden in stappen uitgekleed, nu nog een fikse loonsverlaging!!!!

Sociopaat Schenderling durfde te stellen, dat er nu teveel ouderen aan de kant staan waardoor deze maatregel nodig is. Alsof er niet maar iets meer dan 100.000 vacatures zijn en het echte werkloosheidscijfer, boven de 1 miljoen ligt. Het CDA heeft liever een verloren jonge generatie, met alle enorme problemen die dat oplevert, dan ouderen een fatsoenlijk salaris te geven..... Ouderen aan het werk houden, betekent voor jongeren nog minder banen, de werkloosheid onder jongeren is nog steeds het hoogst. Reken maar, dat wanneer deze maatregel wordt doorgevoerd, er geen extra ouderen aan het werk komen, alleen de ondernemers profiteren ervan, zij krijgen de kans hun oudere werknemers nog meer uit te nemen........ Dezelfde ondernemers die zichzelf desnoods op hun 65ste jaarlijks nog een loonsverhoging van meer dan 10% geven, op het, in vergelijking met hun werknemers, al schunnig hoge salaris.......

Zijne kwaadaardigheid Schenderling durfde zelfs de VS erbij te halen, waar ouderen juist 'opbloeien', "omdat ze tot in lengte van dagen blijven werken..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de schoft 't lef vandaan????!!! Ouderen moeten daar blijven werken, omdat ze anders geen geld hebben om te overleven, daar voor het overgrote deel van de werkenden geen goede oudedagsvoorziening aanwezig is. Nee, daar 'bloeien' ze echt vanop, vuile oplichter!! Als deze mensen gevraagd wordt of ze het werk graag doen, antwoord 99% positief, daar ze anders ontslagen zullen worden........ Terwijl veel onderzoeken aantonen, dat veel van die ouderen eigenlijk niet meer kunnen, het sterftecijfer ligt onder deze gedwongen werkenden, dan ook een stuk hoger, dan bij de welgestelden, die zich bijvoorbeeld in Florida laten verwennen!!!

Daarover gesproken: Schenderling had het ook over een uitgevoerd onderzoek, waarbij er grote steun voor zijn pleidooi zou zijn. Ik neem aan een onderzoek gedaan onder ouderen en jongeren (daarover sprak hij ook) van het CDA, zo niet, dan zou ik de vragen wel eens willen zien!! Vragen als: 'Zou u liever doorwerken na uw 65ste, als u daardoor een inkomen heeft, waarmee u wel maandelijks kan rondkomen...... Ja, Nee, Ik weet niet!!!
De lul durfde het in dit verband ook nog te hebben over 'menselijke bloei en groei....' Jezus wat een schoft, maar ja wat wil je: het CDA.......

Voorts wil Schenderling en zijn 'wetenschappelijke' denktank (een giertank is een betere benaming), dat de werkloosheidsuitkering verder wordt verminderd in tijd, maar dan wel met een wat hogere uitkering, om werklozen te stimuleren snel weer werk te vinden....... ha! ha! ha! ha! Met andere woorden, mensen die werkloos zijn geworden door het waardeloze afbraakbeleid van de regering, zijn lui en zoeken niet naar ander werk. Schenderling leeft duidelijk ver buiten de werkelijkheid, als je werkloos bent geworden, moet je vanaf dag 1 keihard solliciteren, daar je anders gekort wordt. Lullig voor deze mensen, dat er amper banen zijn. Zoals gezegd: het totaal aantal vacatures is nauwelijks meer dan 100.000 terwijl er meer dan1 miljoen werklozen zijn (het echte cijfer). Die 100.000 vacatures zijn blijvend, dit komt door de grootte van de arbeidsmarkt en het feit, dat één vacature wordt vervuld, terwijl er vrijwel tegelijkertijd een nieuwe vacature ontstaat, door bijvoorbeeld langdurige ziekte, ontslag op staande voet, werknemers die vertrekken naar een andere baan, overlijdens enz. enz. Over ziekte gesproken: ook daar wil het CDA héééél christelijk op korten. De duur en de hoogte moeten worden beperkt, aldus het 'christelijke advies.......'

Het rapport kreeg de volgende naam: 'Bloei en groei, naar een vitale samenleving......’ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een stel vuile oplichters!!!

* Daar zit al een gat ingebakken: de pensioenleeftijd, gaat in één klap naar 67, terwijl de AOW leeftijd in stappen wordt verhoogd naar die leeftijd. De AOW is bedoeld om gepensioneerden nog wat meer armslag te geven, op het voor het overgrote deel, te lage pensioen (dat is al een schande van formaat), maar door deze belachelijke invoering zullen velen straks in grote geldnoot komen, daar ze alleen pensioen ontvangen....... Op donderdag 26 maart jl. opperde Limmen van het CNV, dat die mensen maar een voordelige lening zou moeten worden aangeboden door de SVB...... Zie wat dit betreft: 'Maurice Limmen (CNV) beklaagt zich over WAO gat....... OEI!!!!' Wedden dat Limmen CDA lid is!

Zie ook: 'Bruno Bruins verklaart UWV cijfers......... OEI!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten