Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 april 2015

AIVD Bertholee ziet grote kansen voor jihad aanslagplegers........ OEI!! Zandzakken voor de deur!

Bertholee, het opperhoofd van de AIVD, liet gisteren het land weer weten, dat de dreiging van een aanslag substantieel is. Dat legde hij uit, door te zeggen, dat je een aanslag niet uit kan sluiten..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou Bertholee, zeg dan maar meteen, dat die substantiële dreiging permanent (tot dat de mens is uitgestorven) aanwezig zal zijn!!!!

De flapdrol Bertholee was gisteren o.a. te horen op Radio1 (na16.00 u.). Hier werd hem gevraagd, hoe vaak de AIVD een aanslag heeft voorkomen. Daar kon hij geen antwoord op geven...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wel gaf hij een voorbeeld, vorig jaar oktober werd er een verdachte aangehouden, die een aanslagpleger zou kunnen zijn....... Eerst was hij nog wat voorzichtig, maar na een seconde of drie, wist hij het zeker, deze man had, als hij niet opgepakt was, een aanslag gepleegd en dan komt 't mensen: 'omdat hij de middelen daarvoor in huis had...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, Bertholee en daar heb je alleen maar een brommer met volle tank benzine voor nodig, van de inhoud kan je namelijk molotovcocktails maken!!! Ga maar vast concentratiekampen voor brommer- en scooterrijders inrichten, achterlijke dwaas!!!

Ik zie grote kansen voor Bertholee, met dit soort angst- en haatzaaierij, kan hij nog jaren een dik salaris opstrijken!!!

Trouwens wat doet een ex-generaal, dus militair bij de AIVD??? In feite worden de beide geheime diensten van Nederland geleid door militairen, immers de MIVD is een militaire geheime dienst!!!! Hoe is 't godverdomme mogelijk???!!!!! Nu nog een staatsgreep, met militaire wegversperringen op straat, 'dan zijn we klaar.......' Iets waar 'defensie' overigens maar al te vaak op oefent in de Nederlandse straten!!!

Voor meer 'fijne' berichten over Bertholee, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Zie ook: 'Plasterk legt 'wetenschappelijk' uit, waarom advocaten wel afgeluisterd moeten worden....... AAAAJAAAJAAAAAAJ!!!!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten