Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 maart 2015

Wilders: (huilie huilie) de aanslagen op PVV kandidaten zijn aanslagen op de democratie.....ha! ha! ha! ha!

Gisteren deed Wilders heel hard 'huilie huilie', over de 'aanslagen' (ha! ha! ha!), zoals hij die al jankend noemde, op de huizen en auto's van PVV kandidaten voor de komende Statenverkiezingen. 'Zware aanslagen' met verf en een paar stenen.......... Dat was het uiteraard nog niet beste lezer: het zijn volgens de valswitte angst- en haatprofeet Wilders aanslagen op de democratie..... ha! ha! ha! ha! ha!

De PVV heeft niets met een democratische organisatie te maken, het is dan ook bijzonder vreemd, dat een (fascistische) beweging toegang kreeg tot de stembiljetten en daarmee toegang tot het politieke bestuur van dit land, van lokaal tot landelijk..... Met het angst- en haatzaaien dat de Venlose leider en zijn discipelen los laten op de bevolking, vormt deze beweging zelfs een groot gevaar voor de democratie, precies zoals de NSDAP in het Duitsland van de twintiger jaren van de vorige eeuw, al was dat wel een politieke partij, in de zin van dat woord. De NSDAP hitste, net als Wilders en zijn PVV nu, de bevolking op tegen minderheden en alweer net als nu: in crisistijd.......!! We hebben gezien wat dat uiteindelijk betekende voor de Duitse democratie: weggevaagd!! Ook in die twintiger jaren, waren er mensen die het gevaar van de NSDAP zagen en zich verzetten tegen het angst- en haatzaaien van de nazi's, middels actie tegen de leiders van deze partij, moeten we die mensen met de kennis van nu terroristen noemen???? Want dat zegt Wilders in feite, als hij het woord 'aanslagen' gebruikt, precies zoals de leiders van de NSDAP dit toentertijd deden.........

Een democratie kan niet bestaan, als de rechten van minderheden niet worden erkend en gewaarborgd en hun waarde voor de maatschappij op een uiterst smerige manier keer op keer wordt ontkend, zonder dat daar enige sanctie van de wetgever op volgt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten