Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 maart 2015

Van Rey blijft ontkennen, het lijkt Opstelten wel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De corrupte ex-VVD'er van Rey, ontkende afgelopen zaterdag het NRC bericht, dat hij vertrouwelijke verslagen van B&W vergaderingen zou hebben doorgespeeld aan projectontwikkelaar en dikke 'vrind' Piet van Pol. Dat zou hij al helemaal niet in Saint-Tropez hebben gedaan (als hij het zou willen doen, of gedaan had), dat had hij hier ook kunnen doen. Daar moet ik hem wel z'n gelijk geven, zelfs al zitten 'alle' Limburgers met hun neus bovenop de omkoping en andere smerige zaakjes die van Rey flikt, nog zullen ze deze corrupte fraudeur niet afvallen........ Jammer voor van Rey, maar er is ook nog de landelijke pers, die zaken (soms) wel uitzoekt, zelfs al zitten ze er niet met de neus bovenop, zoals de NRC afgelopen zaterdag weer eens bewees!!

Het volgende scenario is een mogelijkheid, een 'kattebelletje', dat van Pol aan van Rey zond:

Zeg Jos, moet je eens horen, als je mij die vertrouwelijke stukken nu in Saint-Tropez geeft, kan niemand het zien, dus ook niet iemand van de pers.... Mocht een bijdehante journalist erachter komen dat er iets mis is, stel je gewoon, dat je dit soort zaken, niet in Saint-Tropez hoeft te doen, dat kan hier immers veel eenvoudiger???!! Waarmee je keihard kan zeggen, dat dit een onzin verhaal is!! En Jos, uiteraard zijn jij en je partner van harte welkom, om na gedane zaken, een paar weken op ons jacht te verblijven, kunnen we meteen even aanleggen in Cannes, voor de jaarlijkse internationale bouwfraude dagen! Ons jacht vind je uiteraard op de bij jouw bekende vaste aanmeerplek in Saint-Tropez.

Wedden dat Verheijen op de hoogte was, van deze zaak??!!!

Voor meer smerige VVD en ex-VVD zaken, klik (o.a.) op het label 'van Rey' en/of 'Verheijen', onder dit bericht.

Zie ook: 'Jorritsma, het gaat in dit soort gevallen altijd om één persoon....... Ze bedoelde daar o.a. Verheijen mee........ ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten